KPN filialen in Breda

KPN folders
KPN Ginnekenstraat 145 4811JG Breda
openingstijden
KPN folders
KPN Kruisvoort 18 4814RZ Breda
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

KPN adressen en openingstijden in Breda

Je vindt hier alle KPN adressen en de bijbehorende openingstijden van KPN in Breda. Hierdoor weet je altijd of de KPN bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Breda en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste KPN folder in Breda en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de KPN in Breda of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de KPN website.

Veelgestelde vragen over KPN

Is er een KPN winkel in Breda?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van KPN én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een KPN winkel in Breda of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van KPN in Breda voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Breda en de dichtstbijzijnde KPN winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw KPN winkel voor de juiste informatie.

Is de KPN in Breda nu open?

De KPN winkel in Breda heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Breda filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de KPN in Breda?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 20-03-2023 t/m 26-03-2023 zijn geldig in jouw KPN winkel in Breda. De beste aanbiedingen in KPN Breda zijn: Resident evil 4 | playstation 5, Bang & olufsen beoplay portal (pc/ps) en Apple ipad (2018) wi-fi - 32 gb - spacegrijs (refurbished).

Wat zijn de openingstijden van KPN in Breda?

De huidige openingstijden van KPN in Breda vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw KPN winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van KPN in Breda?

KPN heeft zulke interessante aanbiedingen Resident evil 4 | playstation 5, Bang & olufsen beoplay portal (pc/ps) en Apple ipad (2018) wi-fi - 32 gb - spacegrijs (refurbished), dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij KPN in Breda. Helaas zit een KPN winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Breda.


Mocht er geen KPN gevestigd zijn in Breda, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Elektronica.

Wat zijn de openingstijden van KPN tijdens koopzondag?

De openingstijden van KPN in Breda zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een KPN winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van KPN op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is KPN geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van KPN afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van KPN voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt KPN in Breda?

Het liefst ontvang jij je bestelling van KPN natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij KPN en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van KPN of bekijk de actuele folder die geldig is van 20-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...