107 KPN Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een KPN filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 107 KPN filialen in Nederland.

82 Steden

Populaire steden met een KPN filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

KPN adressen en openingsuren

Bekijk alle KPN adressen en de bijbehorende openingsuren van KPN in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de KPN bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste KPN folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de KPN in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de KPN website.

Veelgestelde vragen over KPN

Waar vind ik een KPN winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle KPN winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de KPN vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

Waar zit KPN bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde KPN winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van KPN gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de KPN vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. KPN heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda.

Hoeveel winkels heeft KPN?

Inmiddels heeft KPN diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Elektronica heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde KPN winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.