KPN filialen in Arnhem

KPN folders
KPN Ketelstraat 11 6811CX Arnhem
openingstijden
KPN folders
KPN Kronenburgpassage 4 6831EP Arnhem
openingstijden
KPN folders
KPN Vlamoven 2 6826TN Arnhem
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

KPN adressen en openingstijden in Arnhem

Je vindt hier alle KPN adressen en de bijbehorende openingstijden van KPN in Arnhem. Hierdoor weet je altijd of de KPN bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Arnhem en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste KPN folder in Arnhem en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de KPN in Arnhem of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de KPN website.

Veelgestelde vragen over KPN

Is er een KPN winkel in Arnhem?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van KPN én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een KPN winkel in Arnhem of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van KPN in Arnhem voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Arnhem en de dichtstbijzijnde KPN winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw KPN winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de KPN in Arnhem nu open?

De KPN winkel in Arnhem heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Arnhem filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de KPN in Arnhem?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 18-09-2023 t/m 24-09-2023 zijn geldig in jouw KPN winkel in Arnhem. De beste aanbiedingen in KPN Arnhem zijn: Écoiffier bouw- en ontdektafel abrick maxi 33-delig, Panzerglass apple iphone (2022) 6.1/13/13 pro uwf privacy - anti-bacterial with easyaligner screenprotector en Best loved goodnight tales.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van KPN in Arnhem?

De huidige openingstijden van KPN in Arnhem vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw KPN winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van KPN in Arnhem?

KPN heeft zulke interessante aanbiedingen Écoiffier bouw- en ontdektafel abrick maxi 33-delig, Panzerglass apple iphone (2022) 6.1/13/13 pro uwf privacy - anti-bacterial with easyaligner screenprotector en Best loved goodnight tales, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij KPN in Arnhem. Helaas zit een KPN winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Arnhem.


Mocht er geen KPN gevestigd zijn in Arnhem, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Elektronica.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van KPN tijdens koopzondag?

De openingstijden van KPN in Arnhem zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een KPN winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van KPN op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is KPN geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van KPN afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van KPN voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt KPN in Arnhem?

Het liefst ontvang jij je bestelling van KPN natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij KPN en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van KPN of bekijk de actuele folder die geldig is van 18-09-2023 t/m 24-09-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...