KPN filialen in Groningen

KPN folders
KPN Herestraat 75 9711LC Groningen
openingstijden
KPN folders
KPN Kieler Bocht 17 9723JA Groningen
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

KPN adressen en openingstijden in Groningen

Je vindt hier alle KPN adressen en de bijbehorende openingstijden van KPN in Groningen. Hierdoor weet je altijd of de KPN bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Groningen en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste KPN folder in Groningen en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de KPN in Groningen of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de KPN website.

Veelgestelde vragen over KPN

Is er een KPN winkel in Groningen?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van KPN én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een KPN winkel in Groningen of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van KPN in Groningen voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Groningen en de dichtstbijzijnde KPN winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw KPN winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de KPN in Groningen nu open?

De KPN winkel in Groningen heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Groningen filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de KPN in Groningen?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 27-03-2023 t/m 02-04-2023 zijn geldig in jouw KPN winkel in Groningen. De beste aanbiedingen in KPN Groningen zijn: Zwitsal body mist pink blossom - 150 ml, Maybelline brow ultra slim - 05 deep brown - bruin wenkbrauwpotlood en Roter vitamine c 70 mg citroen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van KPN in Groningen?

De huidige openingstijden van KPN in Groningen vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw KPN winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van KPN in Groningen?

KPN heeft zulke interessante aanbiedingen Zwitsal body mist pink blossom - 150 ml, Maybelline brow ultra slim - 05 deep brown - bruin wenkbrauwpotlood en Roter vitamine c 70 mg citroen, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij KPN in Groningen. Helaas zit een KPN winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Groningen.


Mocht er geen KPN gevestigd zijn in Groningen, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Elektronica.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van KPN tijdens koopzondag?

De openingstijden van KPN in Groningen zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een KPN winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van KPN op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is KPN geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van KPN afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van KPN voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt KPN in Groningen?

Het liefst ontvang jij je bestelling van KPN natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij KPN en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van KPN of bekijk de actuele folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 02-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...