KATJA

Geldig: 12 Jan tot en met 18 Jan
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
2 VOOR
Jumbo
Jumbo

KATJA

Verlopen!
€4.94
€3.00
€1.94 Korting
Actuele KATJA aanbieding bij Jumbo uit de folder. Bekijk de nieuwste KATJA aanbieding hier en koop de goedkoopste KATJA aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 12 Jan tot en met 18 Jan
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Jumbo folder of Jumbo website zijn leidend.
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier

KATJA aanbieding en online acties uit de actuele Jumbo folder

Deze KATJA is nu in de aanbieding bij Jumbo. Bekijk ook de actuele Jumbo folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel KATJA online via Jumbo website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste KATJA aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een KATJA aanbieding in de Jumbo folder van volgende week?

Wanneer is KATJA in de aanbieding? of "ik wil weten of KATJA volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of KATJA in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is KATJA komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is KATJA in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Jumbo reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.

Veelgestelde vragen over KATJA

Waar kan ik de goedkoopste KATJA vinden?

De aanbieding is verkrijgbaar in verschillende winkels, bekijk alle producten om de goedkoopste KATJA te krijgen. Als je graag wilt kijken of het artikel met meer korting te koop is in een andere winkel, bekijk de categorie 'Supermarkt'. Wellicht vind je deze aanbiedingen ook interessant: Katja, Katja 400-410g & Alle katja 250-295 gram.

Wat is de prijs van KATJA in aanbieding?

De prijs van de KATJA kan ook teruggevonden worden hierboven op de pagina, samen met de datum van wanneer de aanbieding beschikbaar is. Ook kun je de prijzen in de huidige Jumbo folder of op de Jumbo website controleren. De aanbiedingen verzekeren je van het kopen van de Jumbo producten voor de laagste prijs.

Waar kan ik vergelijkbare aanbiedingen van Jumbo vinden?

Is de actie van KATJA niet echt waar je naar opzoek bent of is de actie verlopen? Je kunt altijd de Jumbo folder van 01-02-2023 tot en met 07-02-2023 online bekijken om de acties en aanbiedingen bij Jumbo terug te vinden.

Is dit de hoogste korting voor KATJA bij Jumbo?

Neem een kijkje voor de goedkoopste producten tussen alle aanbiedingen! Als je wilt weten of Jumbo de hoogste korting voor KATJA heeft, vergelijk het op de Topic page of met andere winkels.

Welke andere vergelijkbare aanbiedingen heeft Jumbo?

Als je zoekt naar aanbiedingen die anders zijn dan de KATJA aanbiedingen, neem een kijkje in de Jumbo folder van 01-02-2023 tot en met 07-02-2023. Hier zijn een aantal voorbeelden van andere acties: Katja, Katja 400-410g & Alle katja 250-295 gram.

Is deze actie online beschikbaar in de webshop?

Meeste aanbiedingen zijn ook verkrijgbaar op de webshop. Om erachter te komen of KATJA online verkrijgbaar is bij Jumbo, neem een kijkje op de Jumbo website. Houd er rekening mee dat sommige winkels alleen online verkopen op de website, of hebben enkel een winkel op de site. Meer informatie vind je op de Jumbo website.

In welke categorie kan ik deze actie vinden?

De KATJA aanbieding kan teruggevonden worden in de Supermarkt categorie. Klik op de Jumbo folder of scroll verder naar 'aanbiedingen'. Als je de vergelijkbare aanbiedingen wilt zien, blader door de Jumbo folder van 01-02-2023 tot en met 07-02-2023.

In welke andere winkel kan ik KATJA vinden?

Je beste optie is om het product bij Jumbo te kopen. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in de folders van andere winkels. Als je klikt op Supermarkt onder categorieën, vind je de winkels die vergelijkbaar zijn met Jumbo.

Heeft u een kortingscode nodig voor KATJA?

Je kunt toegang krijgen tot een aantal acties en aanbiedingen met een actiecode of kortingscode. Als je wilt bekijken of KATJA een code nodig heeft, neem een kijkje in de Jumbo folder van 01-02-2023 tot en met 07-02-2023 of op de Jumbo website.

Wat biedt Jumbo, behalve KATJA, nog meer aan?

Jumbo biedt naast de KATJA een ruime collectie producten aan. Houd de wekelijkse Jumbo folder in de gaten om de beste aanbiedingen en acties te vinden. Naast KATJA, kunt u ook de volgende aanbiedingen vinden: Katja, Katja 400-410g & Alle katja 250-295 gram.

Toon alle...