Bekijk de Jongeneel folder het eerst in de app!

Download de gratis app met 2350+ winkels

Jouw Jongeneel winkel

Bekijk de meest actuele folders en aanbiedingen van Jongeneel en betaal nooit meer teveel. Jongeneel heeft in Nederland 0 winkels, waar ze wekelijkse scherpe aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vind je aanbiedingen, die geldig zijn vanaf 02-10-2023 t/m 08-10-2023. Deze week zijn er 0 producten, die je met korting kan kopen en mogelijk voor de laagste prijs. Aanbiedingen zoals: Gardena takkenschaar easycut 680b, 25% korting op flexa mooi makkelijk en De hoeve blokhut zwolle wil je dus niet missen! Natuurlijk heeft Jongeneel nog meer producten in het assortiment, die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kun je wel bestellen in de webshop of ophalen bij een pickup point of winkel bij jou in de buurt. Kies jouw dichtstbijzijnde locatie met onze "locatie zoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingstijden van jouw winkel in Amsterdam, Arnhem, Breda of een andere winkel in Nederland, kan je ook vinden op de website van Jongeneel.

Als je in de Jongeneel folder van deze niet kan vinden wat je zoekt, dan kan je altijd op zoek gaan naar de aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Bouwmarkt, zoals GAMMA, Praxis of Karwei. Wellicht slaag je er hier wel in om het product te vinden wat je zoekt tegen de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan je bij Jongeneel soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Jongeneel website.

Veelgestelde vragen over Jongeneel

Waar vind ik een Jongeneel winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Jongeneel winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Jongeneel vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Jongeneel bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Jongeneel winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Jongeneel gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Jongeneel vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Jongeneel heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Jongeneel?

Inmiddels heeft Jongeneel diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Bouwmarkt heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Jongeneel winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Jongeneel acties

🛍️ Jongeneel folders: 0
🆕 Nieuwe aanbiedingen: 0
🏷️ Categorie: Bouwmarkt
🕰️ Laatste folderupdate: 17-05-2022
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw