Handyman filialen in Utrecht

Handyman folders
Handyman Hammerskjöldhof 72 3527HE Utrecht
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Handyman adressen en openingstijden in Utrecht

Je vindt hier alle Handyman adressen en de bijbehorende openingstijden van Handyman in Utrecht. Hierdoor weet je altijd of de Handyman bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Utrecht en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Handyman folder in Utrecht en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Handyman in Utrecht of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Handyman website.

Veelgestelde vragen over Handyman

Is er een Handyman winkel in Utrecht?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Handyman én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Handyman winkel in Utrecht of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Handyman in Utrecht voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Utrecht en de dichtstbijzijnde Handyman winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Handyman winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Handyman in Utrecht nu open?

De Handyman winkel in Utrecht heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Utrecht filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Handyman in Utrecht?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 27-03-2023 t/m 02-04-2023 zijn geldig in jouw Handyman winkel in Utrecht. De beste aanbiedingen in Handyman Utrecht zijn: 25% korting op bijzet- en salontafels, Video doorbell 4 en Loungeset blakes zwart.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Handyman in Utrecht?

De huidige openingstijden van Handyman in Utrecht vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Handyman winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Handyman in Utrecht?

Handyman heeft zulke interessante aanbiedingen 25% korting op bijzet- en salontafels, Video doorbell 4 en Loungeset blakes zwart, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Handyman in Utrecht. Helaas zit een Handyman winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Utrecht.


Mocht er geen Handyman gevestigd zijn in Utrecht, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Bouwmarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Handyman tijdens koopzondag?

De openingstijden van Handyman in Utrecht zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Handyman winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Handyman op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Handyman geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Handyman afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Handyman voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Handyman in Utrecht?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Handyman natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Handyman en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Handyman of bekijk de actuele folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 02-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...