75 Handyman Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een Handyman filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 75 Handyman filialen in Nederland.

66 Steden

Populaire steden met een Handyman filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

Handyman adressen en openingsuren

Bekijk alle Handyman adressen en de bijbehorende openingsuren van Handyman in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Handyman bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Handyman folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Handyman in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Handyman website.

Veelgestelde vragen over Handyman

Waar vind ik een Handyman winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Handyman winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Handyman vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Handyman bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Handyman winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Handyman gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Handyman vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Handyman heeft vestigingen in bijvoorbeeld Arnhem, Breda en Den Haag.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Handyman?

Inmiddels heeft Handyman diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Bouwmarkt heeft filialen in bijvoorbeeld Arnhem, Breda en Den Haag. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Handyman winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon