Folders van Dirk in Delft

1 Filialen

Dirk folder

Geldig: 28 sep. tot en met 4 okt.
Trending

Deze Dirk folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk folder

Geldig: 21 sep. tot en met 27 sep.
Trending

Deze Dirk folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk folder - Kanskoopjes

Geldig: 25 sep. tot en met 1 okt.
Trending

Deze Dirk folder - Kanskoopjes met actuele aanbiedingen is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk folder

Geldig: 1 aug. tot en met 30 okt.
Trending

Deze Dirk folder met actuele aanbiedingen is nog 33 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk filialen in Delft

Dirk folders
Dirk Troelstralaan 77-85 2624ET Delft
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Dirk adressen en openingstijden in Delft

Je vindt hier alle Dirk adressen en de bijbehorende openingstijden van Dirk in Delft. Hierdoor weet je altijd of de Dirk bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Delft en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Dirk folder in Delft en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Dirk in Delft of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Dirk website.

Veelgestelde vragen over Dirk

Is er een Dirk winkel in Delft?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Dirk én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Dirk winkel in Delft of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Dirk in Delft voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Delft en de dichtstbijzijnde Dirk winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Dirk winkel voor de juiste informatie.

Is de Dirk in Delft nu open?

De Dirk winkel in Delft heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Delft filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Dirk in Delft?

De aanbiedingen van deze week uit de Dirk folder met 28-09-2022 t/m 04-10-2022 zijn geldig in jouw Dirk winkel in Delft. De beste aanbiedingen in Dirk Delft zijn: Campina kwark, Teletubbies knuffel en Diamond painting.

Wat zijn de openingstijden van Dirk in Delft?

De huidige openingstijden van Dirk in Delft vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Dirk winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Dirk in Delft?

Dirk heeft zulke interessante aanbiedingen Campina kwark, Teletubbies knuffel en Diamond painting, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Dirk in Delft. Helaas zit een Dirk winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Delft.


Mocht er geen Dirk gevestigd zijn in Delft, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

Wat zijn de openingstijden van Dirk tijdens koopzondag?

De openingstijden van Dirk in Delft zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Dirk winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Dirk op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Dirk geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Dirk afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Dirk voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Dirk in Delft?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Dirk natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Dirk en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Dirk of bekijk de actuele Dirk folder die geldig is van 28-09-2022 t/m 04-10-2022. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...