Folders van Dirk in Apeldoorn

3 Filialen

Dirk folder week 9

Geldig: 28 feb tot en met 5 mrt

Deze Dirk folder week 9 met actuele aanbiedingen is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk weekend folder

Geldig: 1 mrt tot en met 3 mrt

Deze Dirk weekend folder met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk folder Kanskoopjes

Geldig: 25 feb tot en met 2 mrt

Deze Dirk folder Kanskoopjes met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk filialen in Apeldoorn

Dirk folders
Dirk Adelaarslaan 71 7331GA Apeldoorn
openingstijden
Dirk folders
Dirk Kanaal Noord 17 7311PK Apeldoorn
openingstijden
Dirk folders
Dirk Linie 313 7325DS Apeldoorn
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Dirk adressen en openingstijden in Apeldoorn

Je vindt hier alle Dirk adressen en de bijbehorende openingstijden van Dirk in Apeldoorn. Hierdoor weet je altijd of de Dirk bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Apeldoorn en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Dirk folder in Apeldoorn en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Dirk in Apeldoorn of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Dirk website.

Veelgestelde vragen over Dirk

Is er een Dirk winkel in Apeldoorn?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Dirk én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Dirk winkel in Apeldoorn of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Dirk in Apeldoorn voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Apeldoorn en de dichtstbijzijnde Dirk winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Dirk winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Dirk in Apeldoorn nu open?

De Dirk winkel in Apeldoorn heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Apeldoorn filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Dirk in Apeldoorn?

De aanbiedingen van deze week uit de Dirk folder week 9 met 28-02-2024 t/m 05-03-2024 zijn geldig in jouw Dirk winkel in Apeldoorn. De beste aanbiedingen in Dirk Apeldoorn zijn: Shell v power racebaan of auto, Philips power alkaline batterijen AA of AAA en Brabantia heetwaterdispenser BBEK1101KBK.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dirk in Apeldoorn?

De huidige openingstijden van Dirk in Apeldoorn vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Dirk winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Dirk in Apeldoorn?

Dirk heeft zulke interessante aanbiedingen Shell v power racebaan of auto, Philips power alkaline batterijen AA of AAA en Brabantia heetwaterdispenser BBEK1101KBK, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Dirk in Apeldoorn. Helaas zit een Dirk winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Apeldoorn.


Mocht er geen Dirk gevestigd zijn in Apeldoorn, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dirk tijdens koopzondag?

De openingstijden van Dirk in Apeldoorn zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Dirk winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dirk op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Dirk geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Dirk afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Dirk voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Dirk in Apeldoorn?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Dirk natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Dirk en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Dirk of bekijk de actuele Dirk folder week 9 die geldig is van 28-02-2024 t/m 05-03-2024. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw