Zalmfilet Zonder Huid 250g

Geldig: 17 okt. tot en met 23 okt.
Deze aanbieding is verlopen!
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Dekamarkt
Dekamarkt

Zalmfilet Zonder Huid 250g

Deze aanbieding is verlopen!
€ 6,00
€ 4,99
EXPIRED_OFFER_META_DESCRIPTION
Geldig: 17 okt. tot en met 23 okt.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Dekamarkt folder of Dekamarkt website zijn leidend.
Laatste update: 24-10-21
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Dekamarkt folder

Dekamarkt folder

Nog 3 dagen geldig

Zalmfilet Zonder Huid 250g aanbieding en online acties uit de actuele Dekamarkt folder

Deze Zalmfilet Zonder Huid 250g is nu in de aanbieding bij Dekamarkt. Bekijk ook de actuele Dekamarkt folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Zalmfilet Zonder Huid 250g online via Dekamarkt website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Zalmfilet Zonder Huid 250g aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Zalmfilet Zonder Huid 250g aanbieding in de Dekamarkt folder van volgende week?

Wanneer is Zalmfilet Zonder Huid 250g in de aanbieding? of "ik wil weten of Zalmfilet Zonder Huid 250g volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Zalmfilet Zonder Huid 250g in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Zalmfilet Zonder Huid 250g komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Zalmfilet Zonder Huid 250g in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Dekamarkt reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.