Birkenstock filialen in Alkmaar

Birkenstock folders
Birkenstock Houttil 52 1811JN Alkmaar
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Birkenstock adressen en openingstijden in Alkmaar

Je vindt hier alle Birkenstock adressen en de bijbehorende openingstijden van Birkenstock in Alkmaar. Hierdoor weet je altijd of de Birkenstock bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Alkmaar en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Birkenstock folder in Alkmaar en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Birkenstock in Alkmaar of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Birkenstock website.

Veelgestelde vragen over Birkenstock

Is er een Birkenstock winkel in Alkmaar?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Birkenstock én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Birkenstock winkel in Alkmaar of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Birkenstock in Alkmaar voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Alkmaar en de dichtstbijzijnde Birkenstock winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Birkenstock winkel voor de juiste informatie.

Is de Birkenstock in Alkmaar nu open?

De Birkenstock winkel in Alkmaar heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Alkmaar filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Birkenstock in Alkmaar?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 20-03-2023 t/m 26-03-2023 zijn geldig in jouw Birkenstock winkel in Alkmaar. De beste aanbiedingen in Birkenstock Alkmaar zijn: Agu trail mtb helm groen, Garcia dalino 395 dad medium used en Hugo boss casual tales heren t-shirt km.

Wat zijn de openingstijden van Birkenstock in Alkmaar?

De huidige openingstijden van Birkenstock in Alkmaar vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Birkenstock winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Birkenstock in Alkmaar?

Birkenstock heeft zulke interessante aanbiedingen Agu trail mtb helm groen, Garcia dalino 395 dad medium used en Hugo boss casual tales heren t-shirt km, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Birkenstock in Alkmaar. Helaas zit een Birkenstock winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Alkmaar.


Mocht er geen Birkenstock gevestigd zijn in Alkmaar, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

Wat zijn de openingstijden van Birkenstock tijdens koopzondag?

De openingstijden van Birkenstock in Alkmaar zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Birkenstock winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Birkenstock op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Birkenstock geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Birkenstock afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Birkenstock voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Birkenstock in Alkmaar?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Birkenstock natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Birkenstock en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Birkenstock of bekijk de actuele folder die geldig is van 20-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...