5 Birkenstock Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een Birkenstock filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 5 Birkenstock filialen in Nederland.

5 Steden

Populaire steden met een Birkenstock filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

Birkenstock adressen en openingsuren

Bekijk alle Birkenstock adressen en de bijbehorende openingsuren van Birkenstock in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Birkenstock bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Birkenstock folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Birkenstock in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Birkenstock website.

Veelgestelde vragen over Birkenstock

Waar vind ik een Birkenstock winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Birkenstock winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Birkenstock vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Birkenstock bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Birkenstock winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Birkenstock gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Birkenstock vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Birkenstock heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Birkenstock?

Inmiddels heeft Birkenstock diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Kleding en Schoenen heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Birkenstock winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon