Albert Heijn
Albert Heijn

KitKat mini’s

€ 4,58
€ 3,50
Actuele KitKat mini’s aanbieding bij Albert Heijn uit de folder van 13-09 t/m 19-09. Koop hier de goedkoopste KitKat mini’s aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 13 sep. tot en met 19 sep.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Albert Heijn folder of Albert Heijn website zijn leidend.
Laatste update: 06-09-21
Bekijk in de folder
Actuele Albert Heijn folder
Tip

Albert Heijn folder

Nog 8 uur geldig

KitKat mini’s aanbieding en online acties uit de actuele Albert Heijn folder

Deze KitKat mini’s is nu in de aanbieding bij Albert Heijn. Bekijk ook de actuele Albert Heijn folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel KitKat mini’s online via Albert Heijn website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste KitKat mini’s aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een KitKat mini’s aanbieding in de Albert Heijn folder van volgende week?

Wanneer is KitKat mini’s in de aanbieding? of "ik wil weten of KitKat mini’s volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of KitKat mini’s in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is KitKat mini’s komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is KitKat mini’s in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Albert Heijn reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.