Kipfilet-blokjes

Geldig: 6 sep. tot en met 12 sep.
Deze aanbieding is verlopen!
Albert Heijn
Albert Heijn

Kipfilet-blokjes

Deze aanbieding is verlopen!
€ 2,69
€ 1,69
Actuele Kipfilet-blokjes aanbieding bij Albert Heijn uit de folder. Bekijk de nieuwste Kipfilet-blokjes aanbieding hier en koop de goedkoopste Kipfilet-blokjes aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 6 sep. tot en met 12 sep.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Albert Heijn folder of Albert Heijn website zijn leidend.
Laatste update: 13-09-21
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Albert Heijn folder
Nieuw

Albert Heijn folder

Over 2 dagen geldig

Kipfilet-blokjes aanbieding en online acties uit de actuele Albert Heijn folder

Deze Kipfilet-blokjes is nu in de aanbieding bij Albert Heijn. Bekijk ook de actuele Albert Heijn folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Kipfilet-blokjes online via Albert Heijn website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Kipfilet-blokjes aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Kipfilet-blokjes aanbieding in de Albert Heijn folder van volgende week?

Wanneer is Kipfilet-blokjes in de aanbieding? of "ik wil weten of Kipfilet-blokjes volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Kipfilet-blokjes in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Kipfilet-blokjes komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Kipfilet-blokjes in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Albert Heijn reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.