Folders met Wagner aanbiedingen

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Wagner folder online staat?
Al 18.322 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Wagner folder aanbiedingen en online acties

 

Wagner, tegenwoordig onderdeel van Nestlé, is een van oorsprong Duits familiebedrijf dat al sinds 1973 pizza‘s bakt. Door de tijden heen is de Wagner pizza een begrip geworden en tegenwoordig omvat het assortiment alle soorten en maten. De Wagner Big City pizza is erg origineel, want achter de namen van de steden in de pizza-naam schuilen veelal ingrediënten, die voor dat land kenmerkend zijn. De mini-pizza Piccolino, in verschillende smaken, is nog net geen eenhapscracker, maar wel ongelooflijk lekker als snack tussendoor. De Wagner Senzacione pizza is bereid met natuurlijk gerezen zuurdesemdeeg. De verschillende varianten van deze Senzacione pizza hebben geraffineerd geselecteerde ingrediënten combinaties, waardoor ze voor een ware smaaksensatie zorgen. Wagner heeft als producent geen eigen webwinkel, maar Wagner producten zijn  goed verkrijgbaar in de levensmiddelenketens, die wel een webshop hebben. Bestel gemakkelijk en de bezorgdienst doet de rest. Of loop even de winkel binnen.

 

Als je op zoek bent naar actuele folders van winkels, die nu een Wagner pizza aanbieding hebben, bekijk dan deze aanbiedingenpagina, waarin Wagner acties en bijbehorende Wagner aanbiedingen overzichtelijk vermeld staan. Ook deze week kan je Wagner pizza‘s voor een lage prijs of met hoge korting kopen, als je let op de beste prijs of actie in deze reclamefolders.

 

Folderz.nl verstrekt informatie over de (online) reclamefolder aanbiedingen van webshops en winkels, met vermelding van openingstijden,  waar je het goedkoopste   Wagner producten kopen. Uitgebreide informatie over alle producten van Wagner, inclusief informatie over de gebruikte  ingrediënten en eventueel aanwezige allergenen vind je op de website https://www.nestle.nl/brands/voeding/wagnerpizza