Download de gratis app met 2350+ winkels

Cocktails drink je met de Malibu aanbiedingen voor de laagste prijs

Een heerlijke alcoholische rum met cocossmaak koop je van het merk Malibu. Of je nu van plan bent om een overheerlijke cocktail te maken of Malibu het liefst puur drinkt met een ijsblokje, je koopt de Malibu producten het goedkoopste in de Malibu aanbieding. Malibu bestaat al meer dan honderd jaar en zo ben je dan ook altijd verzekerd van de beste kwaliteit met aantrekkelijke Malibu aanbiedingen. Koop jouw fles Malibu bij bekende winkels als Jumbo, Gall&Gall, Drankgigant, Plus en Albert Heijn. Blader door de folders van deze winkels om producten uit het assortiment in de Malibu aanbieding te kopen.

Alle Malibu aanbiedingen en deals

Wij hebben alle Malibu aanbiedingen en acties verzameld, die vandaag geldig zijn. Deze staan vaak in de folder met flinke korting, maar zijn vaak ook online te koop. Bekijk Folderz.nl en vind de goedkoopste Malibu aanbieding en bespaar veel geld op jouw aankopen. Meer informatie over de winkels waar jouw Malibu voor de beste prijs verkrijgbaar is met adressen en openingstijden, maar ook verzendvoorwaarden, zoals informatie over gratis verzending vind je in het winkel overzicht.

Staat er een Malibu aanbieding in de folder van volgende week?

Wanneer is Malibu in de aanbieding? of "ik wil weten of Malibu volgende week in de aanbieding is?" Natuurlijk worden deze vragen ons vaak gesteld, omdat veel mensen (boodschappen)lijstjes maken, die gebaseerd zijn op aanbiedingen. Daarom plaatsen we op Folderz.nl altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week, zodat je weet wat je kan verwachten. Houd onze site dus in de gaten om te zien of een Malibu in de folder van volgende week staat met een mooie actie. Let hierbij op dat sommige aanbiedingen alleen in de winkel verkrijgbaar zijn en NIET online!

Is Malibu komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Malibu in de aanbieding volgende week? Omdat veel producten bij verschillende winkels verkrijgbaar zijn kan het zinvol zijn om Malibu aanbiedingen te vergelijken. Zo heb je altijd de beste deal! Is het product nu niet in de promotie? Bekijk de vergelijkbare aanbiedingen om een andere goedkope keuze te maken.

Veelgestelde vragen over Malibu

Waar kan ik Malibu kopen?

Je vind Malibu op verschillende plekken. Je koopt Malibu in verschillende winkels als bijvoorbeeld Makro. Om vergelijkbare winkels te vinden, ga naar 'categorieën'.

close-icon close-icon

Waar kan ik Malibu tegen de laagste prijs vinden?

Bekijk een folder op de website om de laatste aanbiedingen en Malibu voor de laagste prijs te vinden. Dit is de beste manier om interessante aanbiedingen te vinden en koop Malibu voor de beste prijs. Op deze pagina vergelijk je de beste Malibu aanbiedingen.

close-icon close-icon

Waar kan ik Malibu aanbiedingen vinden?

Folderz.nl is de plek om Malibu aanbiedingen te vinden. Op de we website vind je verschillende folders van winkels als bijvoorbeeld Makro en vergelijkbare winkels met interessante acties en aanbiedingen. Ga naar 'folders' en klik op jouw favoriete winkel.

close-icon close-icon

Hoeveel kost Malibu bij Makro?

Hierboven vind je de prijs van Malibu bij Makro. Om goedkopere en vergelijkbare acties te vinden, vergelijk de aanbieding met andere Makro aanbiedingen op deze pagina.

close-icon close-icon

Welke aanbiedingen zijn ook in de aanbieding, vergelijkbaar met Malibu?

Vergelijkbare acties en aanbiedingen voor Malibu vind je gemakkelijk in de bovenstaande folders. Onder 'categorieën' vind je soortgelijke winkels en aanbiedingen.

close-icon close-icon

Kan ik Malibu in de uitverkoop vinden?

Om Malibu in de sale te vinden, moet je naar de goede plek komen. Vind en vergelijk de huidige Malibu acties. Voor een Malibu sale, bezoek de website van een winkel die Malibu aanbiedt. Bij categorieën vind je verschillende winkels die Malibu verkopen.

close-icon close-icon

Heb ik een kortingscode nodig voor Malibu aanbiedingen?

Om uit te vinden of je een kortingscode voor een Malibu aanbieding nodig hebt, teem een kijkje in de catalogus of op de website waar je Malibu wilt kopen. Meeste aanbiedingen op de website kun je zonder actiecode kopen.

close-icon close-icon

Is Malibu, ook online verkrijgbaar?

Normaalgesproken is Malibu ook online verkrijgbaar, maar dit kan verschillen per winkel. Bijvoorbeeld bij Makro, hier kun Malibu online kopen. Meer informatie over de winkel vind je op de website.

close-icon close-icon

Wat zijn de reviews van Malibu bij Makro?

Bij sommige producten twijfel je soms of dit wel een goed idee is. Het is daarom raadzaam om reviews te lezen van eerdere kopers. Veelal vind je die bij Makro onder het product of op specifieke review sites. Wanneer deze reviews van Malibu goed zijn dan kun je deze met een gerust hart kopen. Twijfel je nog dan kun je bij ons ook andere Malibu aanbiedingen vergelijken, zodat je ook verzekerd bent van de beste prijs.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag of klacht over Malibu, met wie moet ik contact opnemen?

Als je een klacht of vraag hebt over Malibu, kun je het beste contact opnemen met de winkel waar je het product gekocht hebt. Normaalgesproken vind je de contact informatie op de website van de winkel.

close-icon close-icon
Toon alle...

Malibu kortingen

🛍️ Malibu aanbiedingen: 15
🏷️ Winkels: 6
🚀 Hoogste korting: € 9,00
🎯 Laagste prijs: € 5,94
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw