Folders van Makro

Laatste folderupdate: 14-09-21

Makro folder

Geldig: 15 sep. tot en met 28 sep.
Trending

Deze Makro folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Makro en bespaar op je aankopen bij Makro.

Makro Deals folder

Geldig: 15 sep. tot en met 28 sep.
Trending

Deze Makro Deals folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Makro en bespaar op je aankopen bij Makro.

Makro X-TRA folder

Geldig: 15 sep. tot en met 28 sep.
Trending

Deze Makro X-TRA folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Makro en bespaar op je aankopen bij Makro.

Makro horeca folder

Geldig: 15 sep. tot en met 12 okt.
Trending

Deze Makro horeca folder met actuele aanbiedingen is nog 22 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Makro en bespaar op je aankopen bij Makro.

Makro Reizen folder

Geldig: 15 sep. tot en met 28 sep.

Deze Makro Reizen folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Makro en bespaar op je aankopen bij Makro.

Makro folder

Geldig: 15 sep. tot en met 12 okt.
Trending

Deze Makro folder met actuele aanbiedingen is nog 22 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Makro en bespaar op je aankopen bij Makro.

Makro folder SumUp

Geldig: 18 aug. tot en met 21 sep.
Trending

Deze Makro folder SumUp met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Makro en bespaar op je aankopen bij Makro.

Makro 1,5 Meter Horeca folder

Geldig: 20 jul. tot en met 30 dec.
Trending

Deze Makro 1,5 Meter Horeca folder met actuele aanbiedingen is nog 101 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Makro en bespaar op je aankopen bij Makro.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Makro folder online staat?
Al 30.573 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Makro folder online staat?
Al 13.609 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Makro folders en aanbiedingen

Makro, onderdeel van de internationale METRO Group, is één van de grootste zelfbediening groothandels met 17 vestigingen in Nederland en een overzichtelijke webshop. Elke twee weken geven zij een aantal folders uit, zoals de Food folder, de Non Food folder, de Weekend Deals folder en de Horeca folder, boordevol aantrekkelijke acties en kortingen. Maar ook de speciale Speelgoedfolder, de Kerstfolder en Black Friday folder zijn erg populair. Het Makro assortiment bestaat uit een ruim assortiment food en non-food artikelen. Daarnaast heeft Makro een aantal aantrekkelijke versafdelingen zoals groente, fruit, vlees, vis en brood en banket. Ongeveer 13 vestigingen hebben een Makro restaurant met een keur aan gerechten en drankjes. Bent u op zoek naar een complete en voordelige groothandel voor uw bedrijf, sportkantine of restaurant, kijk dan eens in de Makro Food en Non-Food folder voor de laatste aanbiedingen en prijspakkers of ga naar de site voor de Makro dagdeal. Maar let op: de Makro's zijn alleen toegankelijk voor Makro Pashouders (inschrijving KvKoophandel). Alle informatie over de Makro vestigingen, de openingstijden, de folder(s) en het Makro restaurant kunt u vinden op: www.makro.nl