Folders van Makro in Groningen

1 Filialen

Makro folder - Food

Geldig: 29 Mar tot en met 11 Apr
Trending

Deze Makro folder - Food met actuele aanbiedingen is nog 12 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Makro en bespaar op je aankopen bij Makro.

Makro folder - Non Food

Geldig: 29 Mar tot en met 11 Apr
Trending

Deze Makro folder - Non Food met actuele aanbiedingen is nog 12 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Makro en bespaar op je aankopen bij Makro.

Makro folder

Geldig: 29 Mar tot en met 25 Apr
Trending

Deze Makro folder met actuele aanbiedingen is nog 26 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Makro en bespaar op je aankopen bij Makro.

Makro filialen in Groningen

Makro folders
Makro Kattegat 1 9723JP Groningen
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Makro adressen en openingstijden in Groningen

Je vindt hier alle Makro adressen en de bijbehorende openingstijden van Makro in Groningen. Hierdoor weet je altijd of de Makro bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Groningen en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Makro folder in Groningen en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Makro in Groningen of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Makro website.

Veelgestelde vragen over Makro

Is er een Makro winkel in Groningen?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Makro én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Makro winkel in Groningen of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Makro in Groningen voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Groningen en de dichtstbijzijnde Makro winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Makro winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Makro in Groningen nu open?

De Makro winkel in Groningen heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Groningen filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Makro in Groningen?

De aanbiedingen van deze week uit de Makro folder - Food met 29-03-2023 t/m 11-04-2023 zijn geldig in jouw Makro winkel in Groningen. De beste aanbiedingen in Makro Groningen zijn: Alle ola viennetta, Grill guru houtskool en Statafel cover stretch.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Makro in Groningen?

De huidige openingstijden van Makro in Groningen vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Makro winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Makro in Groningen?

Makro heeft zulke interessante aanbiedingen Alle ola viennetta, Grill guru houtskool en Statafel cover stretch, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Makro in Groningen. Helaas zit een Makro winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Groningen.


Mocht er geen Makro gevestigd zijn in Groningen, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Groothandel.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Makro tijdens koopzondag?

De openingstijden van Makro in Groningen zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Makro winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Makro op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Makro geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Makro afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Makro voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Makro in Groningen?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Makro natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Makro en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Makro of bekijk de actuele Makro folder - Food die geldig is van 29-03-2023 t/m 11-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...