Folders van Mitra

Laatste folderupdate: 22-05-2022

Mitra folder

Geldig: 23 mei tot en met 5 jun.
Trending

Deze Mitra folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Mitra en bespaar op je aankopen bij Mitra.

Mitra cocktail magazine

Geldig: 2 mei tot en met 12 jun.
Trending

Deze Mitra cocktail magazine met actuele aanbiedingen is nog 14 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Mitra en bespaar op je aankopen bij Mitra.

Mitra magazine

Geldig: 14 mrt. tot en met 31 mei
Trending

Deze Mitra magazine met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Mitra en bespaar op je aankopen bij Mitra.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Mitra folder online staat?
Al 16.073 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Mitra folder online staat?
Al 46.609 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Mitra folder en aanbiedingen

Mitra is een landelijke slijterijketen met 100 winkels in Nederland en een aantrekkelijke webshop. Elke week hebben zij een aantal aantrekkelijke aanbiedingen, die zij vermelden in de folder op onze site. Mitra biedt een uitgelezen assortiment dranken, wijnen en gedestilleerd aan tegen aantrekkelijke prijzen. Of u nu op zoek bent naar een sublieme wijn, een stevige Schotse whiskey, een Belgisch speciaalbier, Hollands gedestilleerd of misschien een smaakvol aperitief? U vindt het vast en zeker in diverse kwaliteiten, smaken en prijsklassen bij één van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. Maar ook voor vragen, zoals welke wijn schenk ik bij mijn Kerstdiner of welke bier past het beste bij mijn barbecue, moet u bij Mitra zijn.  En dan zijn er ook nog de op maat gemaakte cadeaus voor een verjaardag of een jubileum en de lokale proeverijen, waar u ook van harte welkom bent. Kortom:"Mitra, schenkt meer." Kijk dus, voordat u naar de winkel gaat, eerst even in de Mitra reclamefolder op onze site voor de laatste aanbiedingen of bestel direct online in de mooie Mitra webshop. Of blader eens door het informatieve Mitra magazine boordevol leuke tips, nieuwe drankjes en interessante interviews. Meer informatie over de Mitra winkels, openingstijden incl. koopzondag, de Mitra folder, het magazine en de webshop kunt u vinden op: www.mitra.nl