VILA Clothes filialen in Groningen

VILA Clothes folders
VILA Clothes Akerkhof 7 9712Gr Groningen
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

VILA Clothes adressen en openingstijden in Groningen

Je vindt hier alle VILA Clothes adressen en de bijbehorende openingstijden van VILA Clothes in Groningen. Hierdoor weet je altijd of de VILA Clothes bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Groningen en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste VILA Clothes folder in Groningen en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de VILA Clothes in Groningen of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de VILA Clothes website.

Veelgestelde vragen over VILA Clothes

Is er een VILA Clothes winkel in Groningen?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van VILA Clothes én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een VILA Clothes winkel in Groningen of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van VILA Clothes in Groningen voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Groningen en de dichtstbijzijnde VILA Clothes winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw VILA Clothes winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de VILA Clothes in Groningen nu open?

De VILA Clothes winkel in Groningen heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Groningen filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de VILA Clothes in Groningen?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 27-03-2023 t/m 02-04-2023 zijn geldig in jouw VILA Clothes winkel in Groningen. De beste aanbiedingen in VILA Clothes Groningen zijn: Blue box kinder sneakers zwart/grijs, Legging en Shirt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van VILA Clothes in Groningen?

De huidige openingstijden van VILA Clothes in Groningen vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw VILA Clothes winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van VILA Clothes in Groningen?

VILA Clothes heeft zulke interessante aanbiedingen Blue box kinder sneakers zwart/grijs, Legging en Shirt, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij VILA Clothes in Groningen. Helaas zit een VILA Clothes winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Groningen.


Mocht er geen VILA Clothes gevestigd zijn in Groningen, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van VILA Clothes tijdens koopzondag?

De openingstijden van VILA Clothes in Groningen zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een VILA Clothes winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van VILA Clothes op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is VILA Clothes geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van VILA Clothes afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van VILA Clothes voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt VILA Clothes in Groningen?

Het liefst ontvang jij je bestelling van VILA Clothes natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij VILA Clothes en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van VILA Clothes of bekijk de actuele folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 02-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...