Black Friday folders van TK Maxx

Laatste folderupdate : 27-09-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste TK Maxx folder online staat?
Al 22.510 mensen gingen je voor

Black Friday TK Maxx deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe TK Maxx Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van TK Maxx tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday TK Maxx deals! Schrijf je nu in voor de TK Maxx nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij TK Maxx. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de TK Maxx winkels vind je op TK Maxx website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van TK Maxx

Wanneer begint Black Friday bij TK Maxx?

Black Friday deals van TK Maxx zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van TK Maxx. De folder geldig van 26-09-2022 t/m 02-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van TK Maxx?

Tijdens Black Friday stunt TK Maxx dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

No compromise

Esprit

Jas blue queen

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van TK Maxx bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door TK Maxx verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van TK Maxx voor meer informatie over de actuele levertijden.