Black Friday folders van SoLow

Laatste folderupdate : 27-09-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste SoLow folder online staat?
Al 48.484 mensen gingen je voor

Black Friday SoLow deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe SoLow Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van SoLow tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday SoLow deals! Schrijf je nu in voor de SoLow nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij SoLow. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de SoLow winkels vind je op SoLow website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van SoLow

Wanneer begint Black Friday bij SoLow?

Black Friday deals van SoLow zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van SoLow. De folder geldig van 26-09-2022 t/m 02-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van SoLow?

Tijdens Black Friday stunt SoLow dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Leesbril*

Bolsius wax melts

Koziol plastic bestekset

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van SoLow bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door SoLow verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van SoLow voor meer informatie over de actuele levertijden.