1. Karwei folder Trending

  Nog 1 dagen geldig

  Geldig van 5 dec. t/m 11 dec.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Karwei aanbiedingen in deze folder

  Deze Karwei folder vol met aanbiedingen is nog 1 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Karwei en bespaar op aankopen bij Karwei.

  Folder bekijken!
 2. Karwei Idee magazine

  Nog 0 dagen geldig

  Geldig van 1 nov. t/m 10 dec.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Karwei aanbiedingen in deze folder

  Deze Karwei Idee magazine vol met aanbiedingen is nog 0 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Karwei en bespaar op aankopen bij Karwei.

  Folder bekijken!
 3. Karwei wooncollectie folder

  Nog 21 dagen geldig

  Geldig van 10 okt. t/m 31 dec.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Karwei aanbiedingen in deze folder

  Deze Karwei wooncollectie folder vol met aanbiedingen is nog 21 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Karwei en bespaar op aankopen bij Karwei.

  Folder bekijken!

Vergelijkbare folders

Karwei bouwmarkten is een één van de grootste bouwmarkt ketens met 136 bouwmarkten in Nederland en een uitgebreide webshop. Karwei is de decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver en voert een breed assortiment meubels, doe-het-zelf en decoratieartikelen, zoals verf en behang, vloeren en deuren, raamdecoratie en verlichting en tuinartikelen. Karwei biedt u naast goede kwaliteit ook een prima service, zoals de montageservice en bezorgservice. Dit is: "Geen punt bij KARWEI". Kijk in de tweewekelijkse Karwei reclame folder voor scherpe aanbiedingen en actie prijzen en profiteer van extra voordeel met de Karwei Kaart. Meer informatie over de Karwei winkels, openingstijden incl. koopzondag, de Karwei folder, het Idee Magazine en de webshop vindt u op: www.karwei.nl