Black Friday aanbiedingen van Haibu

Bekijk de deals hier

Black Friday folders van Haibu

Laatste folderupdate : 2/9/23

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Haibu folder online staat?
Al 51.202 mensen gingen je voor

Black Friday Haibu deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Haibu Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Haibu tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Haibu deals! Schrijf je nu in voor de Haibu nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Haibu. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Haibu winkels vind je op Haibu website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Haibu

Wanneer begint Black Friday bij Haibu?

Black Friday deals van Haibu zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Haibu. De folder geldig van 06-02-2023 t/m 12-02-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Haibu?

Tijdens Black Friday stunt Haibu dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

L'oréal paris l'oréal serie expert absolut repair gold shampoo 500ml

Joico joifull volumizing shampoo 300ml

Redken rootful 06 250ml

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Haibu bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Haibu verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Haibu voor meer informatie over de actuele levertijden.

Haibu Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Haibu Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0