Donelli filialen in Vleuten

Donelli folders
Donelli Middenburcht 22 3452MT Vleuten
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Donelli adressen en openingstijden in Vleuten

Je vindt hier alle Donelli adressen en de bijbehorende openingstijden van Donelli in Vleuten. Hierdoor weet je altijd of de Donelli bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Vleuten en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Donelli folder in Vleuten en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Donelli in Vleuten of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Donelli website.

Veelgestelde vragen over Donelli

Is er een Donelli winkel in Vleuten?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Donelli én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Donelli winkel in Vleuten of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Donelli in Vleuten voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Vleuten en de dichtstbijzijnde Donelli winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Donelli winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Donelli in Vleuten nu open?

De Donelli winkel in Vleuten heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Vleuten filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Donelli in Vleuten?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 27-03-2023 t/m 02-04-2023 zijn geldig in jouw Donelli winkel in Vleuten. De beste aanbiedingen in Donelli Vleuten zijn: Shoesme kinder boots ntw - c multi, Bullboxer bull boxer kinder boots ajsel_blck zwart en aanbieding 3.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Donelli in Vleuten?

De huidige openingstijden van Donelli in Vleuten vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Donelli winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Donelli in Vleuten?

Donelli heeft zulke interessante aanbiedingen Shoesme kinder boots ntw - c multi, Bullboxer bull boxer kinder boots ajsel_blck zwart en aanbieding 3, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Donelli in Vleuten. Helaas zit een Donelli winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Vleuten.


Mocht er geen Donelli gevestigd zijn in Vleuten, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Donelli tijdens koopzondag?

De openingstijden van Donelli in Vleuten zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Donelli winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Donelli op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Donelli geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Donelli afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Donelli voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Donelli in Vleuten?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Donelli natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Donelli en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Donelli of bekijk de actuele folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 02-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...