Donelli filialen in Bilthoven

Donelli folders
Donelli Vinkenlaan 4 3722AJ Bilthoven
openingstijden
Donelli folders
Donelli Vinkenlaan 6 3722AJ Bilthoven
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Donelli adressen en openingstijden in Bilthoven

Je vindt hier alle Donelli adressen en de bijbehorende openingstijden van Donelli in Bilthoven. Hierdoor weet je altijd of de Donelli bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Bilthoven en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Donelli folder in Bilthoven en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Donelli in Bilthoven of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Donelli website.

Veelgestelde vragen over Donelli

Is er een Donelli winkel in Bilthoven?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Donelli én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Donelli winkel in Bilthoven of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Donelli in Bilthoven voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Bilthoven en de dichtstbijzijnde Donelli winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Donelli winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Donelli in Bilthoven nu open?

De Donelli winkel in Bilthoven heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Bilthoven filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Donelli in Bilthoven?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 27-03-2023 t/m 02-04-2023 zijn geldig in jouw Donelli winkel in Bilthoven. De beste aanbiedingen in Donelli Bilthoven zijn: Shoesme kinder boots ntw - c multi, Bullboxer bull boxer kinder boots ajsel_blck zwart en aanbieding 3.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Donelli in Bilthoven?

De huidige openingstijden van Donelli in Bilthoven vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Donelli winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Donelli in Bilthoven?

Donelli heeft zulke interessante aanbiedingen Shoesme kinder boots ntw - c multi, Bullboxer bull boxer kinder boots ajsel_blck zwart en aanbieding 3, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Donelli in Bilthoven. Helaas zit een Donelli winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Bilthoven.


Mocht er geen Donelli gevestigd zijn in Bilthoven, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Donelli tijdens koopzondag?

De openingstijden van Donelli in Bilthoven zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Donelli winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Donelli op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Donelli geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Donelli afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Donelli voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Donelli in Bilthoven?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Donelli natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Donelli en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Donelli of bekijk de actuele folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 02-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...