1. Dirk folder Trending

  Nog 2 dagen geldig

  Geldig van 15 jan. t/m 21 jan.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Dirk aanbiedingen in deze folder

  Deze Dirk folder vol met aanbiedingen is nog 2 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op aankopen bij Dirk.

  Folder bekijken!
 2. Dirk magazine

  Nog 12 dagen geldig

  Geldig van 1 jan. t/m 31 jan.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Dirk aanbiedingen in deze folder

  Deze Dirk magazine vol met aanbiedingen is nog 12 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op aankopen bij Dirk.

  Folder bekijken!

Vergelijkbare folders

Dirk is de nieuwe naam voor de winkels van  Dirk van den Broek, Bas van der Heijden en Digros. Door de samenvoeging heeft Dirk een groot aantal supermarkten verspreid in Nederland. Tevens hebben we een webshop waarin boodschappen ook besteld kunnen worden. Deze worden voor een klein bedrag thuisbezorgd of kunnen afgehaald worden in een Dirk filiaal. Dirk voert een uitgebalanceerd assortiment A-merken in food en non-food voor scherpe prijzen. Iedere week geeft Dirk een folder uit waarin veel aantrekkelijke aanbiedingen, kortingen en acties staan vermeld, zoals de Mega Sale Weken. Tevens hebben ze het maandelijkse magazine “Dirk”.Meer informatie over de Dirk supermarkten, openingstijden, de folder en de webshop aanbiedingen vind je op: Dirk.nl