Folders van Dirk in Amsterdam

10 Filialen

Dirk folder week 10

Geldig: 6 mrt tot en met 12 mrt
Trending

Deze Dirk folder week 10 met actuele aanbiedingen is nog 11 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk folder week 9

Geldig: 28 feb tot en met 5 mrt
Trending

Deze Dirk folder week 9 met actuele aanbiedingen is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk folder Ramadan

Geldig: 6 mrt tot en met 19 mrt
Trending

Deze Dirk folder Ramadan met actuele aanbiedingen is nog 18 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk weekend folder

Geldig: 8 mrt tot en met 10 mrt
Trending

Deze Dirk weekend folder met actuele aanbiedingen is nog 9 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk folder Kanskoopjes

Geldig: 3 mrt tot en met 9 mrt
Trending

Deze Dirk folder Kanskoopjes met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk weekend folder

Geldig: 1 mrt tot en met 3 mrt
Trending

Deze Dirk weekend folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk folder Kanskoopjes

Geldig: 25 feb tot en met 2 mrt
Trending

Deze Dirk folder Kanskoopjes met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk filialen in Amsterdam

Dirk folders
Dirk 2e Nassaustraat 23 1052BK Amsterdam
openingstijden
Dirk folders
Dirk Bilderdijkstraat 126 1053KZ Amsterdam
openingstijden
Dirk folders
Dirk Bos en Lommerplein 1 1055AD Amsterdam
openingstijden
Dirk folders
Dirk Europaboulevard 19 1079PC Amsterdam
openingstijden
Dirk folders
Dirk Marie Heinekenplein 25 1072MH Amsterdam
openingstijden
Dirk folders
Dirk Meeuwenlaan 76 1021JK Amsterdam
openingstijden
Dirk folders
Dirk Mercatorplein 6-13 1057CB Amsterdam
openingstijden
Dirk folders
Dirk Pretoriusstraat 9 1092EW Amsterdam
openingstijden
Dirk folders
Dirk Rijnstraat (Victorieplein) 48 1078RD Amsterdam
openingstijden
Dirk folders
Dirk Sloterkade 110-127 1058HL Amsterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Dirk adressen en openingstijden in Amsterdam

Je vindt hier alle Dirk adressen en de bijbehorende openingstijden van Dirk in Amsterdam. Hierdoor weet je altijd of de Dirk bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Amsterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Dirk folder in Amsterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Dirk in Amsterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Dirk website.

Veelgestelde vragen over Dirk

Is er een Dirk winkel in Amsterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Dirk én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Dirk winkel in Amsterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Dirk in Amsterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Amsterdam en de dichtstbijzijnde Dirk winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Dirk winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Dirk in Amsterdam nu open?

De Dirk winkel in Amsterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Amsterdam filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Dirk in Amsterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de Dirk folder week 10 met 06-03-2024 t/m 12-03-2024 zijn geldig in jouw Dirk winkel in Amsterdam. De beste aanbiedingen in Dirk Amsterdam zijn: Luxe paté voor kat of hond, Robijn wascapsules en Rio schoonmaakazijn 5liter.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dirk in Amsterdam?

De huidige openingstijden van Dirk in Amsterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Dirk winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Dirk in Amsterdam?

Dirk heeft zulke interessante aanbiedingen Luxe paté voor kat of hond, Robijn wascapsules en Rio schoonmaakazijn 5liter, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Dirk in Amsterdam. Helaas zit een Dirk winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Amsterdam.


Mocht er geen Dirk gevestigd zijn in Amsterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dirk tijdens koopzondag?

De openingstijden van Dirk in Amsterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Dirk winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dirk op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Dirk geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Dirk afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Dirk voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Dirk in Amsterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Dirk natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Dirk en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Dirk of bekijk de actuele Dirk folder week 10 die geldig is van 06-03-2024 t/m 12-03-2024. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw