Folders van Dirk in Den Haag

1 Filialen

Dirk Kanskoopjes folder

Geldig: 24 sep. tot en met 30 sep.
Trending

Deze Dirk Kanskoopjes folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk folder week 39

Geldig: 27 sep. tot en met 3 okt.
Trending

Deze Dirk folder week 39 met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk folder week 38

Geldig: 20 sep. tot en met 26 sep.
Trending

Deze Dirk folder week 38 met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk folder Weekend

Geldig: 29 sep. tot en met 1 okt.
Trending

Deze Dirk folder Weekend met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk folder Weekend

Geldig: 22 sep. tot en met 24 sep.
Trending

Deze Dirk folder Weekend met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk nazomer magazine

Geldig: 1 sep. tot en met 30 sep.
Trending

Deze Dirk nazomer magazine met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk Prijsverlagingen folder

Geldig: 12 mei tot en met 31 dec.
Trending

Deze Dirk Prijsverlagingen folder met actuele aanbiedingen is nog 99 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Dirk en bespaar op je aankopen bij Dirk.

Dirk filialen in Den Haag

Dirk folders
Dirk Simon Carmiggelthof 258 2492JN Den Haag
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Dirk adressen en openingstijden in Den Haag

Je vindt hier alle Dirk adressen en de bijbehorende openingstijden van Dirk in Den Haag. Hierdoor weet je altijd of de Dirk bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Den Haag en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Dirk folder in Den Haag en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Dirk in Den Haag of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Dirk website.

Veelgestelde vragen over Dirk

Is er een Dirk winkel in Den Haag?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Dirk én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Dirk winkel in Den Haag of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Dirk in Den Haag voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Den Haag en de dichtstbijzijnde Dirk winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Dirk winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Dirk in Den Haag nu open?

De Dirk winkel in Den Haag heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Den Haag filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Dirk in Den Haag?

De aanbiedingen van deze week uit de Dirk Kanskoopjes folder met 24-09-2023 t/m 30-09-2023 zijn geldig in jouw Dirk winkel in Den Haag. De beste aanbiedingen in Dirk Den Haag zijn: Rowenta stofzuiger swift power cyclonic ro2933, Kipfilet naturel of tuinkruiden. en Zeeuws spek of shoarmarollade.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dirk in Den Haag?

De huidige openingstijden van Dirk in Den Haag vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Dirk winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Dirk in Den Haag?

Dirk heeft zulke interessante aanbiedingen Rowenta stofzuiger swift power cyclonic ro2933, Kipfilet naturel of tuinkruiden. en Zeeuws spek of shoarmarollade, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Dirk in Den Haag. Helaas zit een Dirk winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Den Haag.


Mocht er geen Dirk gevestigd zijn in Den Haag, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dirk tijdens koopzondag?

De openingstijden van Dirk in Den Haag zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Dirk winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dirk op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Dirk geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Dirk afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Dirk voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Dirk in Den Haag?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Dirk natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Dirk en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Dirk of bekijk de actuele Dirk Kanskoopjes folder die geldig is van 24-09-2023 t/m 30-09-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...