Folders van Badenplus

Laatste folderupdate: 24-06-2022

Badenplus folder

Geldig: 24 jun. tot en met 31 jul.

Deze Badenplus folder met actuele aanbiedingen is nog 33 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Badenplus en bespaar op je aankopen bij Badenplus.

Badenplus folder

Geldig: 9 mei tot en met 30 jun.

Deze Badenplus folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Badenplus en bespaar op je aankopen bij Badenplus.

Badenplus folder

Geldig: 13 feb. tot en met 31 dec.

Deze Badenplus folder met actuele aanbiedingen is nog 186 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Badenplus en bespaar op je aankopen bij Badenplus.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Badenplus folder online staat?
Al 56.432 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Badenplus folder online staat?
Al 35.553 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Badenplus

Download de gratis app met 2350+ winkels

Baden+ folder en aanbiedingen

Baden+ is een landelijke franchiseformule met ruim 40 winkels in Nederland en een webshop. Ieder jaar geeft men een mooie folder uit, het zgn. badkamerboek, met een groot aantal aanbiedingen, die wij vermelden op onze site. Hierin vindt u een overzicht van het Baden+ assortiment, wat onder andere bestaat uit complete badkameropstellingen en tegelpresentaties van bekende merken, zoals Bruynzeel, Hansgrohe, Geberit, Primabad, Duravit, Grohe, Sphinx en nog vele andere. Want nergens komt u zoveel topmerken tegen als bij Baden+. Wilt u uw badkamer verbouwen of bent u op zoek naar een nieuw badkamermeubel of een nieuw hangtoilet, kijk dan eens in de Baden+ reclamefolder voor de actuele aanbiedingen en trends of laat u adviseren door één van de badkamerspecialisten van Baden+. Alle informatie over de Baden+ showrooms, de openingstijden, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.baden-plus.nl