Badenplus filialen in Leeuwarden

Badenplus folders
Badenplus Balthasar Bekkerwei 108 8914BE Leeuwarden
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Badenplus adressen en openingstijden in Leeuwarden

Je vindt hier alle Badenplus adressen en de bijbehorende openingstijden van Badenplus in Leeuwarden. Hierdoor weet je altijd of de Badenplus bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Leeuwarden en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Badenplus folder in Leeuwarden en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Badenplus in Leeuwarden of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Badenplus website.

Veelgestelde vragen over Badenplus

Is er een Badenplus winkel in Leeuwarden?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Badenplus én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Badenplus winkel in Leeuwarden of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Badenplus in Leeuwarden voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Leeuwarden en de dichtstbijzijnde Badenplus winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Badenplus winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Badenplus in Leeuwarden nu open?

De Badenplus winkel in Leeuwarden heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Leeuwarden filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Badenplus in Leeuwarden?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 27-03-2023 t/m 02-04-2023 zijn geldig in jouw Badenplus winkel in Leeuwarden. De beste aanbiedingen in Badenplus Leeuwarden zijn: Zanussi oven, Bosch sbv6zax03n xxl (extra hoog) en Siemens ex977lxv5e met cosmetische schade.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Badenplus in Leeuwarden?

De huidige openingstijden van Badenplus in Leeuwarden vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Badenplus winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Badenplus in Leeuwarden?

Badenplus heeft zulke interessante aanbiedingen Zanussi oven, Bosch sbv6zax03n xxl (extra hoog) en Siemens ex977lxv5e met cosmetische schade, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Badenplus in Leeuwarden. Helaas zit een Badenplus winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Leeuwarden.


Mocht er geen Badenplus gevestigd zijn in Leeuwarden, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Keuken en Badkamer.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Badenplus tijdens koopzondag?

De openingstijden van Badenplus in Leeuwarden zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Badenplus winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Badenplus op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Badenplus geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Badenplus afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Badenplus voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Badenplus in Leeuwarden?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Badenplus natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Badenplus en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Badenplus of bekijk de actuele folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 02-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...