Badenplus filialen in Haarlem

Badenplus folders
Badenplus Gen. Cronjestraat 170 2021JN Haarlem
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Badenplus adressen en openingstijden in Haarlem

Je vindt hier alle Badenplus adressen en de bijbehorende openingstijden van Badenplus in Haarlem. Hierdoor weet je altijd of de Badenplus bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Haarlem en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Badenplus folder in Haarlem en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Badenplus in Haarlem of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Badenplus website.

Veelgestelde vragen over Badenplus

Is er een Badenplus winkel in Haarlem?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Badenplus én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Badenplus winkel in Haarlem of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Badenplus in Haarlem voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Haarlem en de dichtstbijzijnde Badenplus winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Badenplus winkel voor de juiste informatie.

Is de Badenplus in Haarlem nu open?

De Badenplus winkel in Haarlem heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Haarlem filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Badenplus in Haarlem?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 20-03-2023 t/m 26-03-2023 zijn geldig in jouw Badenplus winkel in Haarlem. De beste aanbiedingen in Badenplus Haarlem zijn: Siemens ka93dvifp amerikaanse koelkast side-by-side met ijsblokjesmachine amerikaanse koelkast, Smeg kpf9bl afzuigkap wandschouw en Novy 739.

Wat zijn de openingstijden van Badenplus in Haarlem?

De huidige openingstijden van Badenplus in Haarlem vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Badenplus winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Badenplus in Haarlem?

Badenplus heeft zulke interessante aanbiedingen Siemens ka93dvifp amerikaanse koelkast side-by-side met ijsblokjesmachine amerikaanse koelkast, Smeg kpf9bl afzuigkap wandschouw en Novy 739, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Badenplus in Haarlem. Helaas zit een Badenplus winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Haarlem.


Mocht er geen Badenplus gevestigd zijn in Haarlem, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Keuken en Badkamer.

Wat zijn de openingstijden van Badenplus tijdens koopzondag?

De openingstijden van Badenplus in Haarlem zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Badenplus winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Badenplus op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Badenplus geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Badenplus afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Badenplus voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Badenplus in Haarlem?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Badenplus natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Badenplus en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Badenplus of bekijk de actuele folder die geldig is van 20-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...