Folders met Page aanbiedingen

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Page folder online staat?
Al 15.074 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Page folder aanbiedingen en online acties

 

Page behoort tot Kimberly-Clark, dat in 1995 fuseerde met de Scott Paper Company, die al sinds 1890 de  belangrijkste producent van toiletpapier in Amerika was, mede dankzij de TV reclame, waar ze al in 1955 mee begonnen. De Labrador puppy, het Page hondje, die de verpakking van Page wc papier siert, staat sinds 2004 als eerste merk-icoon in het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Londen. Het assortiment van Page producten is flink uitgebreid. Je gebruikt eerst het gewone Page toiletpapier, vervolgens Page Vochtig Toiletpapier, om je net een wat frisser en schoner gevoel te geven. Page kussenzacht heeft 3 laagjes super zacht papier met luchtkussentjes ertussen. De vernieuwde Page Aloë Vera heeft een extra laagje gekregen en is daardoor dikker, sterker, maar ook zachter geworden! Page heeft geen webwinkel, maar Page producten zijn te koop in de winkelketens, die een wel webshop hebben. Of ga naar de winkel bij jou in de buurt.

 

Je vindt op deze aanbiedingenpagina een overzicht van Page acties en bijbehorende Page aanbiedingen, met de actuele folders van winkels die nu een Page aanbieding hebben. Page producten voor een lage prijs of met hoge korting kan je deze week kopen als je in deze reclamefolders let op de beste prijs of actie. Een Page toiletpapier aanbieding of een Page vochtig toiletpapier aanbieding is maar een paar muisklikken van je verwijderd.

 

Met de informatie van folderz.nl over de (online) reclamefolder aanbiedingen van webshops en winkels, met openingstijden, zie je snel, waar je nu goedkoop Page producten kan bestellen. Zo mis je geen enkele Page wc papier aanbieding. Informatie over alle Page producten vind je op de website van Page: https://www.pageppuppy.nl/