Folders met Lay's aanbiedingen

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Lay's folder online staat?
Al 52.394 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Lay’s folder aanbiedingen en online acties

 

Voor de lekkerste chips biedt Lay’s uitkomst. Met hun verschillende chips soorten is het altijd genieten. Het is dubbel genieten wanneer het merk ook nog eens voorkomt in de folders van jouw favoriete supermarkt. Lays heeft verschillende smaken zoals de Lay’s naturel, paprika, pickels of bolognese chips, maar ook andere varianten zoals oven baked naturel chips, nibbits en hamkaas zijn al heel lang in trek. Deze varianten zijn verkrijgbaar in zowel grote als kleine zakjes chips. Exclusief bij een Albert Heijn winkel kunt u de Lays Poppables chips kopen. Op deze manier blijft het assortiment van Lay’s gevarieerd en exclusief. 

 

Lay’s heeft vaak sale! Wanneer u de reclamefolder van Lay’s openslaat ziet in één oogopslag welke chips in de uitverkoop is en dat allemaal online achter uw computer. Op deze aanbiedingenpagina staan alle reclamefolders en haalt u goedkoop de Lays in huis en dus voor de beste prijs. De goedkoopste Lay’s chips vind je in de folders, waardoor je altijd de beste koop hebt. Zoek de beste Lays actie en bestel deze week de Lays chips nog, zo verras je niet alleen jezelf maar ook je gasten met overheerlijke bites.

 

Wil je meer informatie over de Lay’s acties, producten en aanbiedingen, bekijk dan de folders van winkels die Lay’s nu in de aanbieding hebben. Alle kortingen op deze site staan ook vermeld op de webshop of webwinkel van Lays. Voor informatie over de ingrediënten en winkels waar Lay’s verkrijgbaar is incl. openingstijden vind je op www.lays.nl