Folders met Conimex aanbiedingen

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Conimex folder online staat?
Al 27.298 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Conimex folder aanbiedingen en online acties

Conimex bestaat sinds 1932 en Sambal Oelek was het eerste product dat geïmporteerd werd. Na 1950 werden Aziatische maaltijden geleidelijk aan steeds populairder. Het assortiment telt nu meer dan 100 Conimex producten. Bij gerechten met nasi of bami (bahmi) horen kroepoek en satesaus. Wokken is de laatste jaren helemaal „in“, en daar hoort natuurlijk Conimex woksaus bij. Combineer het ook eens met de Wok Paste, met een mix van Soja, Ginger & Black Pepper uit Vietnam. Met Conimex Oriental Noodles maak je in een paar minuten een lekkere oosterse maaltijd. Probeer groene curry eens. In Azië is street food heel gewoon. Met de Conimex Thaise Pad Thai, andere Conimex gerechten en een lekkere saus, curry of kruiden, zoals Boemboe, kom je gelijk weer in vakantiestemming. Gebruik als marinade voor je vlees bijvoorbeeld de Marinademix Hot. Conimex heeft geen eigen webwinkel, maar op de Conimex website word je doorgelinkt naar levensmiddelenketens, die wel een webshop hebben. Of ga naar de winkel in je woonwijk.

 

Conimex acties en bijbehorende Conimex aanbiedingen vind je op deze aanbiedingenpagina, waarin de actuele folders van winkels, die nu een Conimex aanbieding hebben, overzichtelijk vermeld staan. Als je op beste koop of actie let in deze reclamefolders, koop je ook deze week weer een lekker Conimex product voor de beste prijs of met een grote korting.

 

Folderz.nl verstrekt informatie over de (online) reclamefolder aanbiedingen van webshops en winkels, met vermelding van openingstijden,  waar je het goedkoopste de producten van Conimex kan kopen. Uitgebreide informatie over alle Conimex producten en lekkere Conimex recepten, bijvoorbeeld met Rendang vlees, vind je op de website van Conimex: https://www.conimex.nl/