1
 • Kies locatie
  • of

  • Gebruik huidige locatie

Milner

 • Hoogvliet folder

  Pagina
  16
  03-03 t/m 09-03 Folder bekijken!
 • Hoogvliet folder

  Pagina
  17
  03-03 t/m 09-03 Folder bekijken!
 • ALDI folder

  Pagina
  7
  01-03 t/m 07-03 Folder bekijken!
 • Nettorama folder

  Pagina
  11
  01-03 t/m 07-03 Folder bekijken!

Milner folder aanbiedingen en online acties

 

Milner heeft een rijk assortiment kazen. Milner 30+ kaas wordt gemaakt van halfvolle melk en bevat daardoor 40% minder vet dan een klassieke volvette 48+ kaas. Die halfvolle melk wordt gemaakt van zogenaamde weidemelk. De koeien die deze melk geven lopen maar liefst minimaal 120 dagen per jaar minstens 6 uur per dag buiten in de wei. Een Milner kaassoort is dus net wat gezonder. Zo mag de kaasfondue ook weer. Andere soorten kaas zijn bijvoorbeeld lactosevrije kaas en Milner smeerkaas. Milner heeft geen webwinkel, maar kaas van Milner is te koop in levensmiddelenketens, die wel een webshop hebben. Het vinden van een Milner actie kost je maar een paar muisklikken. Zo loop je geen enkele Milner kaas aanbieding mis. Via het zogenaamde Eurosparen kunnen trouwe klanten van Milner sparen voor kortingen op producten en activiteiten.

 

Een overzicht van verschillende Milner acties en bijbehorende Milner aanbiedingen vind je op deze aanbiedingenpagina van folderz.nl, waarin de actuele folders van winkels, die nu een Milner aanbieding hebben, vermeld staan. Als je op beste koop of actie let in deze reclamefolders, bestel je ook deze week Milner kaas voor de beste prijs of met een grote korting.

 

Folderz.nl verstrekt informatie over de (online) reclamefolder aanbiedingen van webshops en winkels, met vermelding van openingstijden,  waar je het goedkoopste kaas van Milner kan kopen. Informatie over de spaaractie Eurosparen vind je, evenals een groot aantal lekkere recepten, waar Milner kaas op verschillende manieren in is verwerkt, op de website van Milner: https://www.milner.nl/

 

x

Gratis registreren

Meld je aan en ontvang als eerste de nieuwe folder van %s.

Met 1 klik je folder opslaan
Exclusieve aanbiedingen ontvangen
Jouw favoriete winkels volgen

We plaatsen nooit iets op je tijdlijn zonder jouw toestemming.


of Activatie link niet ontvangen?

Simpel en snel met één klik registreren

Al meer dan 22.634 geregistreerde leden!

Door mij in te schrijven op Folderz.nl accepteer ik de algemene voorwaarden


Login


of


X
Misschien Later
Kies winkel
Deze komt voor in meerdere winkels, maak je keuze.