Download de gratis app met 2350+ winkels

Johma folder aanbiedingen en online acties

 

Johma oet Twente staat synoniem voor salades. De bedrijfsnaam Johma is ontstaan door het samenvoegen van de eerste letters van de voornamen van Johan en Martinus Schreur, respectievelijk mede-oprichter en zoon. Johma is klein begonnen in Glanerbrug, daar gestaag gegroeid en uiteindelijk verhuisd naar Losser. Het assortiment groeide mee en is tegenwoordig erg omvangrijk. Aardappelsalade en eiersalade, waren er al vanaf oudsher. Rundvleessalade, zalmsalade en tonijnsalade zijn wat nieuwer, maar vinden eveneens gretig aftrek. Bij Albert Heijn grijpt u nooit mis naar Johma salade in het koelvak.  Lekker op brood of toast zijn gevuld eitje salade en kruidentuintje salade.Johma heeft als producent geen eigen webwinkel, maar Johma producten zijn  goed verkrijgbaar in de levensmiddelenketens, die wel een webshop hebben.  En probeer het ook maar eens in de winkel in je woonwijk.

 

Een overzicht van diverse Johma acties en bijbehorende Johma aanbiedingen vind je op deze aanbiedingenpagina van folderz.nl, waarin de actuele folders van winkels, die Johma nu in de aanbieding hebben, vermeld staan. Als je op beste koop of actie let in deze reclamefolders, koop je ook deze week weer een lekkere schaal Johma salade voor de beste prijs of met een grote korting.

 

Folderz.nl verstrekt informatie over de (online) reclamefolder aanbiedingen van webshops en winkels, met vermelding van openingstijden,  waar je de goedkoopste producten van Johma kan kopen. Uitgebreide informatie over alle andere Johma producten, inclusief informatie over de gebruikte  ingrediënten en eventueel aanwezige allergenen vind je op de website van Johma https://www.Johma.nl/

 

Alle Johma aanbiedingen en deals

Wij hebben alle Johma aanbiedingen en acties verzameld, die vandaag geldig zijn. Deze staan vaak in de folder met flinke korting, maar zijn vaak ook online te koop. Bekijk Folderz.nl en vind de goedkoopste Johma aanbieding en bespaar veel geld op jouw aankopen. Meer informatie over de winkels waar jouw Johma voor de beste prijs verkrijgbaar is met adressen en openingstijden, maar ook verzendvoorwaarden, zoals informatie over gratis verzending vind je in het winkel overzicht.

Staat er een Johma aanbieding in de folder van volgende week?

Wanneer is Johma in de aanbieding? of "ik wil weten of Johma volgende week in de aanbieding is?" Natuurlijk worden deze vragen ons vaak gesteld, omdat veel mensen (boodschappen)lijstjes maken, die gebaseerd zijn op aanbiedingen. Daarom plaatsen we op Folderz.nl altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week, zodat je weet wat je kan verwachten. Houd onze site dus in de gaten om te zien of een Johma in de folder van volgende week staat met een mooie actie. Let hierbij op dat sommige aanbiedingen alleen in de winkel verkrijgbaar zijn en NIET online!

Is Johma komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Johma in de aanbieding volgende week? Omdat veel producten bij verschillende winkels verkrijgbaar zijn kan het zinvol zijn om Johma aanbiedingen te vergelijken. Zo heb je altijd de beste deal! Is het product nu niet in de promotie? Bekijk de vergelijkbare aanbiedingen om een andere goedkope keuze te maken.

Veelgestelde vragen over Johma

Waar kan ik Johma kopen?

Je vind Johma op verschillende plekken. Je koopt Johma in verschillende winkels als bijvoorbeeld Coop. Om vergelijkbare winkels te vinden, ga naar 'categorieën'.

close-icon close-icon

Waar kan ik Johma tegen de laagste prijs vinden?

Bekijk een folder op de website om de laatste aanbiedingen en Johma voor de laagste prijs te vinden. Dit is de beste manier om interessante aanbiedingen te vinden en koop Johma voor de beste prijs. Op deze pagina vergelijk je de beste Johma aanbiedingen.

close-icon close-icon

Waar kan ik Johma aanbiedingen vinden?

Folderz.nl is de plek om Johma aanbiedingen te vinden. Op de we website vind je verschillende folders van winkels als bijvoorbeeld Coop en vergelijkbare winkels met interessante acties en aanbiedingen. Ga naar 'folders' en klik op jouw favoriete winkel.

close-icon close-icon

Hoeveel kost Johma bij Coop?

Hierboven vind je de prijs van Johma bij Coop. Om goedkopere en vergelijkbare acties te vinden, vergelijk de aanbieding met andere Coop aanbiedingen op deze pagina.

close-icon close-icon

Welke aanbiedingen zijn ook in de aanbieding, vergelijkbaar met Johma?

Vergelijkbare acties en aanbiedingen voor Johma vind je gemakkelijk in de bovenstaande folders. Onder 'categorieën' vind je soortgelijke winkels en aanbiedingen.

close-icon close-icon

Kan ik Johma in de uitverkoop vinden?

Om Johma in de sale te vinden, moet je naar de goede plek komen. Vind en vergelijk de huidige Johma acties. Voor een Johma sale, bezoek de website van een winkel die Johma aanbiedt. Bij categorieën vind je verschillende winkels die Johma verkopen.

close-icon close-icon

Heb ik een kortingscode nodig voor Johma aanbiedingen?

Om uit te vinden of je een kortingscode voor een Johma aanbieding nodig hebt, teem een kijkje in de catalogus of op de website waar je Johma wilt kopen. Meeste aanbiedingen op de website kun je zonder actiecode kopen.

close-icon close-icon

Is Johma, ook online verkrijgbaar?

Normaalgesproken is Johma ook online verkrijgbaar, maar dit kan verschillen per winkel. Bijvoorbeeld bij Coop, hier kun Johma online kopen. Meer informatie over de winkel vind je op de website.

close-icon close-icon

Wat zijn de reviews van Johma bij Coop?

Bij sommige producten twijfel je soms of dit wel een goed idee is. Het is daarom raadzaam om reviews te lezen van eerdere kopers. Veelal vind je die bij Coop onder het product of op specifieke review sites. Wanneer deze reviews van Johma goed zijn dan kun je deze met een gerust hart kopen. Twijfel je nog dan kun je bij ons ook andere Johma aanbiedingen vergelijken, zodat je ook verzekerd bent van de beste prijs.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag of klacht over Johma, met wie moet ik contact opnemen?

Als je een klacht of vraag hebt over Johma, kun je het beste contact opnemen met de winkel waar je het product gekocht hebt. Normaalgesproken vind je de contact informatie op de website van de winkel.

close-icon close-icon
Toon alle...

Johma kortingen

🛍️ Johma aanbiedingen: 13
🏷️ Winkels: 6
🚀 Hoogste korting: € 5,85
🎯 Laagste prijs: € 1,69