Folders van Zinzi

Laatste folderupdate: 25-06-2022

Zinzi folder

Geldig: 25 jun. tot en met 23 jul.

Deze Zinzi folder met actuele aanbiedingen is nog 22 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Zinzi en bespaar op je aankopen bij Zinzi.

Zinzi folder

Geldig: 25 jun. tot en met 15 jul.

Deze Zinzi folder met actuele aanbiedingen is nog 14 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Zinzi en bespaar op je aankopen bij Zinzi.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Zinzi folder online staat?
Al 36.551 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Zinzi folder online staat?
Al 47.374 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Zinzi

Download de gratis app met 2350+ winkels

ZINZI folder en aanbiedingen

ZINZI, opgericht in 2003, is inmiddels uitgegroeid tot een bekend internationaal fashion sieradenmerk,  dat verkrijgbaar is in 23 landen wereldwijd. In Nederland en België is Zinzi verkrijgbaar bij ongeveer 440 Zinzi dealers en in de uitgebreide webshop. Elk seizoen brengt men een mooie folder of magazine uit met een overzicht van de nieuwe collectie en een aantal aanbiedingen. Deze Zinzi collectie, die o.a. bestaat uit oorbellen, armbanden, ringen, horloges, kettingen en hangers, wordt door topontwerpers uit de sieradenbranche volgens de laatste trends samengesteld en door de allerbeste sieradenproducenten gemaakt. Zinzi staat voor fun, fashion, vrouwelijk en vooral betaalbare luxe. Zo verkoopt men al kwaliteitssieraden vanaf E 19,95 en horloges vanaf E 85,-. Bent u op zoek naar een stijlvol horloge, een mooie armband of trendy ring om uw vrouw of vriendin te verrassen, kijk dan eens in de Zinzi reclamefolder voor de laatste aanbiedingen of bestel direct online in de Zinzi webshop.  “Zinzi, silver jewels”. Meer informatie over de Zinzi winkels, de openingstijden, de folder of het magazine, de giftcard en de webshop kunt u vinden op: www.zinzi.nl