Folders van Zinzi in Eindhoven

4 Filialen

Zinzi folder

Geldig: 16 Mar tot en met 31 Mar

Deze Zinzi folder met actuele aanbiedingen is nog 9 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Zinzi en bespaar op je aankopen bij Zinzi.

Zinzi folder

Geldig: 4 Dec tot en met 31 Mar
Trending

Deze Zinzi folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Zinzi en bespaar op je aankopen bij Zinzi.

Zinzi folder - Mart Visser

Geldig: 4 Dec tot en met 31 Mar
Trending

Deze Zinzi folder - Mart Visser met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Zinzi en bespaar op je aankopen bij Zinzi.

Zinzi folder

Geldig: 11 Dec tot en met 31 Mar
Trending

Deze Zinzi folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Zinzi en bespaar op je aankopen bij Zinzi.

Zinzi filialen in Eindhoven

Zinzi folders
Zinzi Grote Berg 66 5611KL Eindhoven
openingstijden
Zinzi folders
Zinzi Heuvel Galerie 159 5611DK Eindhoven
openingstijden
Zinzi folders
Zinzi Kastelenplein 83 5653LR Eindhoven
openingstijden
Zinzi folders
Zinzi W.C. Woensel 87b 5625AE Eindhoven
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Zinzi adressen en openingstijden in Eindhoven

Je vindt hier alle Zinzi adressen en de bijbehorende openingstijden van Zinzi in Eindhoven. Hierdoor weet je altijd of de Zinzi bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Eindhoven en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Zinzi folder in Eindhoven en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Zinzi in Eindhoven of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Zinzi website.

Veelgestelde vragen over Zinzi

Is er een Zinzi winkel in Eindhoven?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Zinzi én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Zinzi winkel in Eindhoven of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Zinzi in Eindhoven voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Eindhoven en de dichtstbijzijnde Zinzi winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Zinzi winkel voor de juiste informatie.

Is de Zinzi in Eindhoven nu open?

De Zinzi winkel in Eindhoven heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Eindhoven filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Zinzi in Eindhoven?

Wat zijn de openingstijden van Zinzi in Eindhoven?

De huidige openingstijden van Zinzi in Eindhoven vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Zinzi winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Zinzi in Eindhoven?

Zinzi heeft zulke interessante aanbiedingen Zinzi gold 14 krt gouden ring (1,7mm breed) bezet met vier witte zirconia's zgr407, Zinzi zilveren oorringen in trendy zeshoek 27 x 2mm zio2323 en Zinzi zilveren oorknoppen 14k geel verguld 8mm bezet regenboog zio2170, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Zinzi in Eindhoven. Helaas zit een Zinzi winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Eindhoven.


Mocht er geen Zinzi gevestigd zijn in Eindhoven, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Sieraden.

Wat zijn de openingstijden van Zinzi tijdens koopzondag?

De openingstijden van Zinzi in Eindhoven zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Zinzi winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Zinzi op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Zinzi geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Zinzi afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Zinzi voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Zinzi in Eindhoven?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Zinzi natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Zinzi en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Zinzi of bekijk de actuele Zinzi folder die geldig is van 16-03-2023 t/m 31-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...