Folders van Take Five

Laatste folderupdate: 16-11-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Take Five folder online staat?
Al 58.057 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Take Five

Openingstijden, folders en aanbiedingen van Take Five winkels bij jou in de buurt

Download de gratis app met 2350+ winkels

Take Five folder en aanbiedingen

Mooie en kwalitatieve kleding voor dames, heren en kinderen vind je in de folder van Take Five, naast de prachtige kledingstukken staan er ook mooie aanbiedingen in de folders. Bij Take Five heeft een breed assortiment aan verschillende jeans, maar ook aan shirts en truien voor heren in kinderen. Bij Take Five kun je natuurlijk online bestellen op de webshop, maar buiten de mooie webshop met velen acties kun je ook een bezoek brengen aan een van de zes winkels. Deze winkels liggen allemaal in de buurt van Rotterdam. Wellicht is er wel een Take Five winkel bij jou om de hoek.


Zoals bij veel andere kledingwinkels is er ook bij Take Five geregeld sale waar je door de hoge korting voor de laagste prijs de beste en mooiste kledingstukken kunt kopen. Buiten de sale om vind je natuurlijk altijd wel een leuke aanbieding. Ook kun je er terecht met de Rotterdampas actie waarmee je bijvoorbeeld korting kunt krijgen.


Folderz.nl verstrekt informatie over de (online) reclamefolder aanbiedingen van webshops en winkels en met vermelding van openingstijden. Uitgebreide informatie over het hele TakeFive assortiment en bijvoorbeeld de mooie winkels vind je op de website: https://takefive-jeansmode.nl/nl/home