Folders van Scapino in Rotterdam

3 Filialen

Scapino folder

Geldig: 13 Mar tot en met 26 Mar
Trending

Deze Scapino folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Scapino en bespaar op je aankopen bij Scapino.

Scapino folder

Geldig: 6 Feb tot en met 26 Mar
Trending

Deze Scapino folder met actuele aanbiedingen is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Scapino en bespaar op je aankopen bij Scapino.

Scapino filialen in Rotterdam

Scapino folders
Scapino Groeninx van Zoelenlaan 121 3078AW Rotterdam
openingstijden
Scapino folders
Scapino Jan Kwakplaats 20 3067AM Rotterdam
openingstijden
Scapino folders
Scapino Zuidplein Hoog 770 3083BP Rotterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Scapino adressen en openingstijden in Rotterdam

Je vindt hier alle Scapino adressen en de bijbehorende openingstijden van Scapino in Rotterdam. Hierdoor weet je altijd of de Scapino bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Rotterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Scapino folder in Rotterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Scapino in Rotterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Scapino website.

Veelgestelde vragen over Scapino

Is er een Scapino winkel in Rotterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Scapino én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Scapino winkel in Rotterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Scapino in Rotterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Rotterdam en de dichtstbijzijnde Scapino winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Scapino winkel voor de juiste informatie.

Is de Scapino in Rotterdam nu open?

De Scapino winkel in Rotterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Rotterdam filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Scapino in Rotterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de Scapino folder met 13-03-2023 t/m 26-03-2023 zijn geldig in jouw Scapino winkel in Rotterdam. De beste aanbiedingen in Scapino Rotterdam zijn: Osaga kinder hardboot skeelers roze, 10-paar sneakersokken en Ecco bella leren dames veterschoenen.

Wat zijn de openingstijden van Scapino in Rotterdam?

De huidige openingstijden van Scapino in Rotterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Scapino winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Scapino in Rotterdam?

Scapino heeft zulke interessante aanbiedingen Osaga kinder hardboot skeelers roze, 10-paar sneakersokken en Ecco bella leren dames veterschoenen, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Scapino in Rotterdam. Helaas zit een Scapino winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Rotterdam.


Mocht er geen Scapino gevestigd zijn in Rotterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

Wat zijn de openingstijden van Scapino tijdens koopzondag?

De openingstijden van Scapino in Rotterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Scapino winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Scapino op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Scapino geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Scapino afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Scapino voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Scapino in Rotterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Scapino natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Scapino en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Scapino of bekijk de actuele Scapino folder die geldig is van 13-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...