Folders van Pontmeyer in Den Haag

2 Filialen

Pontmeyer ​​​​​​​Tuincatalogus 2023

Geldig: 1 Mar tot en met 31 Oct

Deze Pontmeyer ​​​​​​​Tuincatalogus 2023 met actuele aanbiedingen is nog 213 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Pontmeyer en bespaar op je aankopen bij Pontmeyer.

Pontmeyer filialen in Den Haag

Pontmeyer folders
Pontmeyer Loosduinseweg 633 2571AK Den Haag
openingstijden
Pontmeyer folders
Pontmeyer Mercuriusweg 40 2516AW Den Haag
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Pontmeyer adressen en openingstijden in Den Haag

Je vindt hier alle Pontmeyer adressen en de bijbehorende openingstijden van Pontmeyer in Den Haag. Hierdoor weet je altijd of de Pontmeyer bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Den Haag en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Pontmeyer folder in Den Haag en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Pontmeyer in Den Haag of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Pontmeyer website.

Veelgestelde vragen over Pontmeyer

Is er een Pontmeyer winkel in Den Haag?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Pontmeyer én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Pontmeyer winkel in Den Haag of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Pontmeyer in Den Haag voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Den Haag en de dichtstbijzijnde Pontmeyer winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Pontmeyer winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Pontmeyer in Den Haag nu open?

De Pontmeyer winkel in Den Haag heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Den Haag filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Pontmeyer in Den Haag?

De aanbiedingen van deze week uit de Pontmeyer ​​​​​​​Tuincatalogus 2023 met 01-03-2023 t/m 31-10-2023 zijn geldig in jouw Pontmeyer winkel in Den Haag. De beste aanbiedingen in Pontmeyer Den Haag zijn: Daktrimmen en hoeken, Schuttingbeslag en Goudhaantje kwasten futura serie 280.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Pontmeyer in Den Haag?

De huidige openingstijden van Pontmeyer in Den Haag vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Pontmeyer winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Pontmeyer in Den Haag?

Pontmeyer heeft zulke interessante aanbiedingen Daktrimmen en hoeken, Schuttingbeslag en Goudhaantje kwasten futura serie 280, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Pontmeyer in Den Haag. Helaas zit een Pontmeyer winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Den Haag.


Mocht er geen Pontmeyer gevestigd zijn in Den Haag, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Bouwmarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Pontmeyer tijdens koopzondag?

De openingstijden van Pontmeyer in Den Haag zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Pontmeyer winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Pontmeyer op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Pontmeyer geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Pontmeyer afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Pontmeyer voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Pontmeyer in Den Haag?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Pontmeyer natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Pontmeyer en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Pontmeyer of bekijk de actuele Pontmeyer ​​​​​​​Tuincatalogus 2023 die geldig is van 01-03-2023 t/m 31-10-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...