Folders van Pontmeyer in Alkmaar

1 Filialen

Pontmeyer folder

Geldig: 1 Mar tot en met 31 Mar
Trending

Deze Pontmeyer folder met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Pontmeyer en bespaar op je aankopen bij Pontmeyer.

Pontmeyer ​​​​​​​Tuincatalogus 2023

Geldig: 1 Mar tot en met 31 Oct
Trending

Deze Pontmeyer ​​​​​​​Tuincatalogus 2023 met actuele aanbiedingen is nog 216 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Pontmeyer en bespaar op je aankopen bij Pontmeyer.

Pontmeyer filialen in Alkmaar

Pontmeyer folders
Pontmeyer Prof. Van der Waalsstraat 11 1821BT Alkmaar
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Pontmeyer adressen en openingstijden in Alkmaar

Je vindt hier alle Pontmeyer adressen en de bijbehorende openingstijden van Pontmeyer in Alkmaar. Hierdoor weet je altijd of de Pontmeyer bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Alkmaar en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Pontmeyer folder in Alkmaar en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Pontmeyer in Alkmaar of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Pontmeyer website.

Veelgestelde vragen over Pontmeyer

Is er een Pontmeyer winkel in Alkmaar?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Pontmeyer én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Pontmeyer winkel in Alkmaar of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Pontmeyer in Alkmaar voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Alkmaar en de dichtstbijzijnde Pontmeyer winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Pontmeyer winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Pontmeyer in Alkmaar nu open?

De Pontmeyer winkel in Alkmaar heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Alkmaar filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Pontmeyer in Alkmaar?

De aanbiedingen van deze week uit de Pontmeyer folder met 01-03-2023 t/m 31-03-2023 zijn geldig in jouw Pontmeyer winkel in Alkmaar. De beste aanbiedingen in Pontmeyer Alkmaar zijn: Daktrimmen en hoeken, Schuttingbeslag en Metselzand 0-3 25 kg.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Pontmeyer in Alkmaar?

De huidige openingstijden van Pontmeyer in Alkmaar vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Pontmeyer winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Pontmeyer in Alkmaar?

Pontmeyer heeft zulke interessante aanbiedingen Daktrimmen en hoeken, Schuttingbeslag en Metselzand 0-3 25 kg, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Pontmeyer in Alkmaar. Helaas zit een Pontmeyer winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Alkmaar.


Mocht er geen Pontmeyer gevestigd zijn in Alkmaar, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Bouwmarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Pontmeyer tijdens koopzondag?

De openingstijden van Pontmeyer in Alkmaar zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Pontmeyer winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Pontmeyer op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Pontmeyer geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Pontmeyer afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Pontmeyer voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Pontmeyer in Alkmaar?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Pontmeyer natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Pontmeyer en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Pontmeyer of bekijk de actuele Pontmeyer folder die geldig is van 01-03-2023 t/m 31-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...