Bekijk de Brugman folder het eerst in de app!

Download de gratis app met 2350+ winkels

Brugman is de grootste badkamer- en keukenspecialist met 34 vestigingen in Nederland en een overzichtelijke webshop. Brugman voert een assortiment keukens, badkamers en accessoires voor aantrekkelijke prijzen. Bovendien kunt u bij Brugman op de site zelf uw keuken of badkamer ontwerpen in 3. Ook heeft Brugman een eigen installatie- en montagedienst, 5 jaar garantie en bezorg service door heel Nederland. Kijk in de Brugman Keuken of Badkamer reclamefolder of magazine voor de laatste aanbiedingen en actieprijzen. “Doe het samen met Brugman.” Meer informatie over de Brugman vestigingen, openingstijden incl. koopzondag, de actie folder en het gratis Brugman magazine vindt u op: www.brugman.nl

Jouw Brugman winkel

Bekijk de meest actuele folders en aanbiedingen van Brugman en betaal nooit meer teveel. Brugman heeft in Nederland 35 winkels, waar ze wekelijkse scherpe aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vind je aanbiedingen, die geldig zijn vanaf 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Deze week zijn er 0 producten, die je met korting kan kopen en mogelijk voor de laagste prijs. Aanbiedingen zoals: Differnz hura fonteinset - 38.5x18.5x9cm - rechthoek - 1 kraangat - chromen mat gebogen kraan - keramiek wit - nieuw - outlet, Fortifura calvi wastafelkraan - inbouw - met inbouwdeel - zwart mat - outlet uden en Brauer chrome edition badkraan - douchegarnituur - handdouche rond 3 standen - gladde knop - chroom wil je dus niet missen! Natuurlijk heeft Brugman nog meer producten in het assortiment, die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kun je wel bestellen in de webshop of ophalen bij een pickup point of winkel bij jou in de buurt. Kies jouw dichtstbijzijnde locatie met onze "locatie zoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingstijden van jouw winkel in Amsterdam, Arnhem, Breda of een andere winkel in Nederland, kan je ook vinden op de website van Brugman.

Als je in de Brugman folder van deze niet kan vinden wat je zoekt, dan kan je altijd op zoek gaan naar de aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Keuken en Badkamer, zoals Superkeukens, Keukendepot of Sijben. Wellicht slaag je er hier wel in om het product te vinden wat je zoekt tegen de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan je bij Brugman soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Brugman website.

Veelgestelde vragen over Brugman

Is er een Brugman winkel in Barendrecht?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Brugman én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Brugman winkel in Barendrecht of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Brugman in Barendrecht voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Barendrecht en de dichtstbijzijnde Brugman winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Brugman winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Brugman in Barendrecht nu open?

De Brugman winkel in Barendrecht heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Barendrecht filiaal te drukken

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Brugman in Barendrecht?

De huidige openingstijden van Brugman in Barendrecht vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Brugman winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Brugman in Barendrecht?

Brugman heeft zulke interessante aanbiedingen Differnz hura fonteinset - 38.5x18.5x9cm - rechthoek - 1 kraangat - chromen mat gebogen kraan - keramiek wit - nieuw - outlet, Fortifura calvi wastafelkraan - inbouw - met inbouwdeel - zwart mat - outlet uden en Brauer chrome edition badkraan - douchegarnituur - handdouche rond 3 standen - gladde knop - chroom, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Brugman in Barendrecht. Helaas zit een Brugman winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Barendrecht.


Mocht er geen Brugman gevestigd zijn in Barendrecht, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Keuken en Badkamer.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Brugman tijdens koopzondag?

De openingstijden van Brugman in Barendrecht zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Brugman winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Brugman op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Brugman geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Brugman afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Brugman voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Brugman in Barendrecht?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Brugman natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Brugman en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Brugman of bekijk de actuele folder die geldig is van 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...

Brugman acties

🛍️ Brugman folders: 0
🆕 Nieuwe aanbiedingen: 0
🏷️ Categorie: Keuken en Badkamer
🕰️ Laatste folderupdate: 31-03-2022
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw