Folders van PLUS in Maastricht

5 Filialen

PLUS folder

Geldig: 4 jun. tot en met 10 jun.
Trending

Deze PLUS folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van PLUS en bespaar op je aankopen bij PLUS.

PLUS folder

Geldig: 4 jun. tot en met 10 jun.
Trending

Deze PLUS folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van PLUS en bespaar op je aankopen bij PLUS.

Plus BBQ magazine

Geldig: 12 mei tot en met 30 jun.

Deze Plus BBQ magazine met actuele aanbiedingen is nog 26 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van PLUS en bespaar op je aankopen bij PLUS.

PLUS filialen in Maastricht

PLUS folders
PLUS Clavecymbelstraat, 31 6217CR Maastricht
openingstijden
PLUS folders
PLUS De Beente, 86 6229AV Maastricht
openingstijden
PLUS folders
PLUS De Leim, 10 6227CT Maastricht
openingstijden
PLUS folders
PLUS Keurmeestersdreef, 111 6216EC Maastricht
openingstijden
PLUS folders
PLUS Severenplein, 24a 6225AZ Maastricht
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

PLUS adressen en openingstijden in Maastricht

Je vindt hier alle PLUS adressen en de bijbehorende openingstijden van PLUS in Maastricht. Hierdoor weet je altijd of de PLUS bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Maastricht en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste PLUS folder in Maastricht en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de PLUS in Maastricht of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de PLUS website.

Veelgestelde vragen over PLUS

Is er een PLUS winkel in Maastricht?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van PLUS én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een PLUS winkel in Maastricht of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van PLUS in Maastricht voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Maastricht en de dichtstbijzijnde PLUS winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw PLUS winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de PLUS in Maastricht nu open?

De PLUS winkel in Maastricht heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Maastricht filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de PLUS in Maastricht?

De aanbiedingen van deze week uit de PLUS folder met 04-06-2023 t/m 10-06-2023 zijn geldig in jouw PLUS winkel in Maastricht. De beste aanbiedingen in PLUS Maastricht zijn: Plus snoeptomaten, Plus boerentrots en Appelsientje of Dubbeldrank 2 pakken**.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van PLUS in Maastricht?

De huidige openingstijden van PLUS in Maastricht vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw PLUS winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van PLUS in Maastricht?

PLUS heeft zulke interessante aanbiedingen Plus snoeptomaten, Plus boerentrots en Appelsientje of Dubbeldrank 2 pakken**, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij PLUS in Maastricht. Helaas zit een PLUS winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Maastricht.


Mocht er geen PLUS gevestigd zijn in Maastricht, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van PLUS tijdens koopzondag?

De openingstijden van PLUS in Maastricht zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een PLUS winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van PLUS op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is PLUS geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van PLUS afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van PLUS voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt PLUS in Maastricht?

Het liefst ontvang jij je bestelling van PLUS natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij PLUS en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van PLUS of bekijk de actuele PLUS folder die geldig is van 04-06-2023 t/m 10-06-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...