Pipoos filialen in Maastricht

Pipoos folders
Pipoos Jodenstraat 32 6211ER Maastricht
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Pipoos adressen en openingstijden in Maastricht

Je vindt hier alle Pipoos adressen en de bijbehorende openingstijden van Pipoos in Maastricht. Hierdoor weet je altijd of de Pipoos bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Maastricht en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Pipoos folder in Maastricht en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Pipoos in Maastricht of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Pipoos website.

Veelgestelde vragen over Pipoos

Is er een Pipoos winkel in Maastricht?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Pipoos én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Pipoos winkel in Maastricht of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Pipoos in Maastricht voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Maastricht en de dichtstbijzijnde Pipoos winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Pipoos winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Pipoos in Maastricht nu open?

De Pipoos winkel in Maastricht heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Maastricht filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Pipoos in Maastricht?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 05-06-2023 t/m 11-06-2023 zijn geldig in jouw Pipoos winkel in Maastricht. De beste aanbiedingen in Pipoos Maastricht zijn: Tiger wc-bril amadora, Big bag tuinaarde 1m³ en Gamma hogedrukreiniger hdr3-135.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Pipoos in Maastricht?

De huidige openingstijden van Pipoos in Maastricht vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Pipoos winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Pipoos in Maastricht?

Pipoos heeft zulke interessante aanbiedingen Tiger wc-bril amadora, Big bag tuinaarde 1m³ en Gamma hogedrukreiniger hdr3-135, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Pipoos in Maastricht. Helaas zit een Pipoos winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Maastricht.


Mocht er geen Pipoos gevestigd zijn in Maastricht, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Bouwmarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Pipoos tijdens koopzondag?

De openingstijden van Pipoos in Maastricht zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Pipoos winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Pipoos op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Pipoos geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Pipoos afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Pipoos voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Pipoos in Maastricht?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Pipoos natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Pipoos en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Pipoos of bekijk de actuele folder die geldig is van 05-06-2023 t/m 11-06-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...