Black Friday folders van Picnic

Laatste folderupdate : 27-09-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Picnic folder online staat?
Al 28.389 mensen gingen je voor

Black Friday Picnic deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Picnic Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Picnic tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Picnic deals! Schrijf je nu in voor de Picnic nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Picnic. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Picnic winkels vind je op Picnic website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Picnic

Wanneer begint Black Friday bij Picnic?

Black Friday deals van Picnic zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Picnic. De folder geldig van 26-09-2022 t/m 02-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Picnic?

Tijdens Black Friday stunt Picnic dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Roomboter croissant 50% korting

Lekker&anders kip kebab, lahmacun of döner pizza 25% korting

Borstelhandschoen of dierenspeeltje haan met geluid

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Picnic bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Picnic verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Picnic voor meer informatie over de actuele levertijden.