Folders van Pandora in Alblasserdam

1 Filialen

Pandora folder

Geldig: 23 Feb tot en met 18 Apr
Trending

Deze Pandora folder met actuele aanbiedingen is nog 24 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Pandora en bespaar op je aankopen bij Pandora.

Pandora filialen in Alblasserdam

Pandora folders
Pandora Makado Center 18 2951EJ Alblasserdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Pandora adressen en openingstijden in Alblasserdam

Je vindt hier alle Pandora adressen en de bijbehorende openingstijden van Pandora in Alblasserdam. Hierdoor weet je altijd of de Pandora bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Alblasserdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Pandora folder in Alblasserdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Pandora in Alblasserdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Pandora website.

Veelgestelde vragen over Pandora

Is er een Pandora winkel in Alblasserdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Pandora én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Pandora winkel in Alblasserdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Pandora in Alblasserdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Alblasserdam en de dichtstbijzijnde Pandora winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Pandora winkel voor de juiste informatie.

Is de Pandora in Alblasserdam nu open?

De Pandora winkel in Alblasserdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Alblasserdam filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Pandora in Alblasserdam?

Wat zijn de openingstijden van Pandora in Alblasserdam?

De huidige openingstijden van Pandora in Alblasserdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Pandora winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Pandora in Alblasserdam?

Pandora heeft zulke interessante aanbiedingen Prisma zilverkleurig heren horloge met goudkleurige elementen, Garmin vivoactive 010-02174-02 vivoactive 4 horloge en Garmin vivoactive 010-02174-12 vivoactive 4 horloge, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Pandora in Alblasserdam. Helaas zit een Pandora winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Alblasserdam.


Mocht er geen Pandora gevestigd zijn in Alblasserdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Sieraden.

Wat zijn de openingstijden van Pandora tijdens koopzondag?

De openingstijden van Pandora in Alblasserdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Pandora winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Pandora op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Pandora geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Pandora afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Pandora voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Pandora in Alblasserdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Pandora natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Pandora en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Pandora of bekijk de actuele Pandora folder die geldig is van 23-02-2023 t/m 18-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...