134 Pandora Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een Pandora filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 134 Pandora filialen in Nederland.

107 Steden

Populaire steden met een Pandora filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

Pandora adressen en openingsuren

Bekijk alle Pandora adressen en de bijbehorende openingsuren van Pandora in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Pandora bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Pandora folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Pandora in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Pandora website.

Veelgestelde vragen over Pandora

Waar vind ik een Pandora winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Pandora winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Pandora vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

Waar zit Pandora bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Pandora winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Pandora gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Pandora vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Pandora heeft vestigingen in bijvoorbeeld Arnhem, Breda en Eindhoven.

Hoeveel winkels heeft Pandora?

Inmiddels heeft Pandora diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Sieraden heeft filialen in bijvoorbeeld Arnhem, Breda en Eindhoven. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Pandora winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.